2.900 ασφαλείς διελεύσεις και 2 ρεκόρ στη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

24 Μαΐου 2010

2.900 ασφαλείς διελεύσεις και 2 ρεκόρ στη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου

Περίπου 2.900 μοτοσικλέτες HARLEY DAVIDSON διήλθαν από τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου κατά τη διάρκεια του μαζικού περάσματος που οργανώθηκε στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού SUPER RALLY 2010...
Επιδίωξη του HARLEY DAVIDSON CLUB HELLAS που πήρε τη σχετική πρωτοβουλία, ήταν να καταγραφεί το εγχείρημα από το βιβλίο Γκίνες ως η μεγαλύτερη στον κόσμο μαζική διέλευση μοτοσικλετών της συγκεκριμένης φίρμας, από καλωδιωτή γέφυρα.

Ο αριθμός αυτός είναι μακράν υπέρτερος του προηγούμενου ρεκόρ Γκίνες για παρέλαση αναβατών HARLEY, που είχε λάβει χώρα στο Ντένβερ των ΗΠΑ το 2002.

Οι πολυάριθμοι φίλοι της θρυλικής μοτοσικλέτας που είχαν συρρεύσει στο σταθμό διοδίων του Αντιρρίου, μπόρεσαν να δουν εν κινήσει τη μεγαλύτερη στρατιά "χαρλεάδων" όλων των εποχών, να κάνει αναστροφή μπροστά στα μάτια τους και να ξαναχάνεται στο ανηφορικό κατάστρωμα της γέφυρας με κατεύθυνση το Ρίο.Το γεγονός ότι η όλη διέλευση ολοκληρώθηκε με απόλυτη ασφάλεια, χάρη στη συνδρομή της Τροχαίας και του προσωπικού λειτουργίας της Ζεύξης, δείχνει ότι επιτεύχθηκε και το δεύτερο επιδιωκόμενο ρεκόρ, αυτό της μαζικότερης ασφαλούς διέλευσης μοτοσικλετών, που αποτελούσε κοινό στόχο της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., του Παραρτήματος Δυτικής Ελλάδας του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς" και του HARLEY DAVIDSON CLUB HELLAS.

Πηγή - messolonginews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad