Η νικήτρια της Eurovision γυμνή σε βίντεο! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

31 Μαΐου 2010

Η νικήτρια της Eurovision γυμνή σε βίντεο!

Στις αρχές Μαΐου αρκετά μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας, έκαναν λόγο για σκάνδαλο με γυμνές φωτογραφίες της 19χρονης τραγουδίστριας.

Στην πραγματικότητα....

δεν ήταν φωτογραφίες αλλά ένα απόσπασμα από ταινία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, κάτι σαν reality-ντοκυμαντέρ. Τίτλος της "Helfen Sie mir" δηλαδή  "Βοήθησέ με".

Στο βίντεο η νικήτρια της Eurovision 2010, είναι σε μία πισίνα κολυμβητηρίου, γυμνή συντροφιά με ένα νεαρό άντρα. Αγκαλιάζονται και φιλιούνται ενώ για κλάσματα του δευτερολέπτου φαίνεται το γυμνό στήθος της.Αυτό ήταν αρκετό για να δώσει τη σπίθα. Όλοι άρχισαν να σχολιάζουν το γυμνό της 18χρονης τότε Λένας. Η ίδια ψύχραιμη έδωσε συνέντευξη στα Γερμανικά μέσα ενηνέρωσης λέγοντας ότι ήθελε πάντα να γίνει ηθοποιός και ότι το γυμνό δεν ήταν από προσωπική της στιγμή αλλά απόσπασμα από την ταινία στην οποία συμμετείχε."Ήταν απλά ένας ρόλος" δήλωσε η Λένα. "Πείτε μου ένα λόγο για τον οποίο θα πρέπει να αναστατωθώ και να ασχοληθώ με αυτή την ιστορία. Στην οικογένειά μου άλλωστε λέμε ότι οι σημερινές εφημερίδες χρησιμοποιούνται την επόμενη μέρα για να τυλίξουμε τα ψάρια"! Θέλοντας προφανώς να πει ότι σε λιγο καιρό όλοι θα έχουν ξεχάσει το βίντεο με τη γυμνή της εμφάνιση...Δείτε το βίντεο


Πηγή - tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad