Το Facebook δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να μάθει ποιοι συνδέονται στον λογαριασμό του. - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

21 Μαΐου 2010

Το Facebook δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να μάθει ποιοι συνδέονται στον λογαριασμό του.

Το Facebook πρόσθεσε μια νέα επιλογή στις ρυθμίσεις του λογαριασμού κάθε χρήστη, η οποία προστατεύει το προφίλ του από τρίτους, ενημερώνοντας τον για τυχόν «εισβολές»...
Για να ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή, πρέπει να μπείτε στις ρυθμίσεις του προφίλ σας και να μπείτε στις ρυθμίσεις ασφαλείας (Account Security) και να τις ενεργοποιείστε.

Μετά από αυτή τη ρύθμιση όταν μπείτε στο προφίλ σας από άλλο υπολογιστή, τότε το site θα σας ζητήσει να προσδιορίσετε τον υπολογιστή απ’ όπου μπαίνετε και στη συνέχεια σας στέλνει email για να επιβεβαιώσει οτι είστε εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad