Επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι από την… Audi - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

01 Ιουνίου 2010

Επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι από την… Audi

Οι περισσότεροι θα θυμούνται τα ξύλινα ποδοσφαιράκια, όπου οι… μάχες έδιναν και έπαιρναν στις αίθουσες των μπιλιάρδων.
Ακόμα και σήμερα, υπάρχουν ορισμένα από αυτά και οι γνώστες τα τιμούν με το παραπάνω, ενώ δε λείπουν και τα μίνι πρωταθλήματα.

Τι σχέση όμως μπορεί να έχει ένα ξύλινο ποδοσφαιράκι με την Audi;

Την απάντηση δίνει η ίδια η γερμανική φίρμα, η οποία κατασκεύασε το δικό της παιχνίδι – ποδοσφαιράκι, που είναι και χειροποίητο. Πρόκειται για συλλεκτικά κομμάτια που έχουν κατασκευαστεί από υλικά που χρησιμοποιούνται σε αυτοκίνητα, ενώ έχει γίνει και χρήση αλουμινίου, που σύμφωνα με την εταιρεία καλύπτει προδιαγραφές ακόμα και για επαγγελματικό τουρνουά!

Η Αudi ανακοίνωσε ότι θα κατασκευαστούν μόλις 20 αντίτυπα και την επιμέλειά τους θα έχει μία γερμανική εταιρεία, που ειδικεύεται στα επιτραπέζια ποδοσφαιράκια από το 1949. Η τιμή τους κυμαίνεται στα 12.900 ευρώ και μάλλον οι άνθρωποι της Audi είχαν στο μυαλό τους την τιμή κάποιου αυτοκινήτου, όταν το αποφάσισαν…
Πηγή - zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad