Τι γίνεται στον Μαραθιά; - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

10 Ιουνίου 2010

Τι γίνεται στον Μαραθιά;

Στην παραλία του Μαραθιά,  όπου οι τοπικοί άρχοντες επιμένουν να την έχουν ανακμετάλλευτη, αφού θα μπορούσε να γίνει πόλος έλξης τουριστών αξιοποιώντας τη κατάλληλα, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης,
έχει μετατραπεί σε χώρο κατασκευής κλουβιών ιχθυοτροφείου.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο χώρος έχει δοθεί σε συγκεκριμένη εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας.Έστω και τώρα, ας ελπίσουμε  αυτοί που διοικούν αυτό το τόπο, να καταλάβουν ότι πρέπει να αξιοποιήσουν επιτέλους τον όμορφο Αστακό μας και τις παραλίες του, που είναι πραγματικά υπέροχες.

Ζούμε σε ένα υπέροχο μέρος και είναι πραγματικά κρίμα να μην αξιοποιείται προς το καλό όλων των κατοίκων του αλλά και της περιοχής γενικότερα.


Ειδικά για τις παραλίες μας, με την αξιοποίησή τους, θα έρθει ο τουρισμός και η νεολαία στον Αστακό (που τόσο χρειάζεται), έστω και το μικρό αυτό διάστημα του καλοκαιριού.

Με το να αφήνουμε τις παραλίες μας ανεκμετάλλευτες δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να καθήσει εδώ για μπάνιο, θα προτιμήσει φυσικά να πάει σε άλλη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad