Ανησυχία για τις ηλιακές καταιγίδες - Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Ιουνίου 2010

Ανησυχία για τις ηλιακές καταιγίδες

Μετά απο μια περίοδο χαμηλής σχετικά δραστηριότητας στην επιφάνεια του ηλίου οι επιστήμονες προειδοποιούν οτι θα περάσουμε σε μια περίοδο με έντονες ηλιακές καταιγίδες, κ.α.

Αυτό θα έχει ενδεχομένως καταστροφικές συνέπειες για την οικονομία στον πλανήτη μας καθώς...
θα επιρρεαστούν οι τηλεπικοινωνίες, κ.α.

Ηδη επιστήμονες σε συνέδρια ψάχνουν να βρουν πως μπορεί να προστατευθεί ο πλανήτης, καθώς εκτιμούν οτι το 2013 θα ζήσουμε τις συνέπειες αυτές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad