Δίχρονο αγόρι καπνίζει σα φουγάρο! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

04 Ιουνίου 2010

Δίχρονο αγόρι καπνίζει σα φουγάρο!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ενα αγοράκι δυο ετών στην Ινδονησία καπνίζει επί καθημερινής βάσεως 40 τσιγάρα.

Ινδονήσιοι γιατροί πρόκειται να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα...
την εφαρμογή μίας ειδικής θεραπείας για το μικρό αγόρι που είναι εθισμένο στον καπνό, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η περίπτωση του μικρού Άρντι, που ζει σε ένα χωριό στη Σουμάτρα, προκάλεσε σκάνδαλο, όταν το Μάιο μεταδόθηκε ένα βίντεο το οποίο δείχνει το παιδί πραγματικά να απολαμβάνει ένα τσιγάρο.

"Μία ομάδα που θα αποτελείται από ένα παιδίατρο, ένα ψυχίατρο και ένα νοσηλευτή θα ασχοληθούν με τη θεραπεία του παιδιού", από την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για την Προστασία των Παιδιών Σέτο Μουλιάντι στο Γαλλικό Πρακτορείο.

"Είμαι βέβαιος ότι μία σοβαρή θεραπεία θα του επιτρέψει να απαλλαχθεί σταδικά από τις κακές του συνήθειες", πρόσθεσε. "Κατάφερε να μην καπνίσει για δύο ώρες, αφού του αποσπάσαμε την προσοχή με τα παιχνίδια του", επεσήμανε.

Ο Άρντι εθίστηκε στον καπνό εξαιτίας του πατέρα του που του έδωσε να καπνίσει ένα τσιγάρο όταν ήταν μόλις 18 μηνών, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.

Οι γονείς του Άρντι έχουν δηλώσει ότι το παιδί, που έχει γίνει παχύσαρκο, οργιζόταν και χτύπαγε το κεφάλι του στους τοίχους αν δεν του έδιναν τσιγάρο.

Τον Απρίλιο, οι οργανώσεις για την προστασία των παιδιών είχαν κινητοποιηθεί μετά την προβολή στο διαδίκτυο ενός βίντεο που έδειχνε ένα αγόρι 4 ετών κα καπνίζει και να κάνει άσεμνες κινήσεις με την παρότρυνση ενηλίκων.

Δείτε το βίντεο...

Πηγή - protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad