Συμπλοκή στον Αη Γιάννη Ριγανά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

26 Ιουνίου 2010

Συμπλοκή στον Αη Γιάννη Ριγανά


H ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Την 24-6-2010 και περί ώρα 05.30΄ στην πλατεία Εργατικών Κατοικιών Αγίου Ιωάννου Ρηγανά θαμώνες υπαίθριου κέντρου διασκέδασης...
συνεπλάκησαν μεταξύ τους κάνοντας χρήση πυροβόλων όπλων.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκαν τρείς (3) ημεδαποί, οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου.

Σε βάρος προαναφερομένων, οι οποίοι συνελήφθησαν σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση με χρήση πυροβόλων όπλων.

-Κατασχέθηκαν δέκα (10) κάλυκες πυροβόλων όπλων 9 και 7,62 mm που βρέθηκαν τόπο συμβάντος, τέσσερα (4) θραύσματα βολίδες πυροβόλου όπλου, δύο (2) φυσίγγια πυροβόλου όπλου 9 mm, ένα (1) εύχρηστο πιστόλι με γεμιστήρα κενό φυσιγγίων και ένα (1) ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής προσωπικών δεδομένων (κάμερα) τοποθετημένο στην οικία ενός (1) εκ των συλληφθέντων. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad