Ποιοί ακούγονται για υποψήφιοι δήμαρχοι στο νέο δήμο Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

08 Ιουνίου 2010

Ποιοί ακούγονται για υποψήφιοι δήμαρχοι στο νέο δήμο Ξηρομέρου


Ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το τοπίο για τις επόμενες δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, σχετικά με το ποιοί θα είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν για το δήμο Ξηρομέρου,
ο αντινομάρχης Γιάννης Λύτρας διευκρίνισε ότι επιθυμεί να είναι υποψήφιος, σεβόμενος τη διαδικασία του κόμματος για το χρίσμα,
με το δήμαρχο Αστακού Παναγιώτη Στάικο να λέει ότι είναι επιτυχημένος και δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο να μην διεκδικήσει ξανά τα ηνία του διευρυμένου δήμου, ενώ και ο κ. Γαλούνης δήλωσε παρών.

Ο δήμαρχος Φυτειών Παναγιώτης Τζαχρήστας ισχυρίστηκε ότι με βάση την θετική εικόνα που παρουσίασε ο δήμος του θα μπει και αυτός στη διαδικασία να κατέλθει υποψήφιος, δείχνοντας όμως σεβασμό στη βούληση του κόμματός του.

Από το χώρο της ΝΔ, ο δικηγόρος κ. Μπόνης εξέφρασε και αυτός την επιθυμία του να θέσει υποψηφιότητα, ενώ ο Πυθαγόρας Σαμαράς απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad