Ενεργειακές μονάδες στο Πλατυγιάλι - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

24 Ιουνίου 2010

Ενεργειακές μονάδες στο Πλατυγιάλι

Ημερίδα της Κίνησης Πολιτών Αστακού την προσεχή Κυριακή.

Προς δόξα της δημόσιας διαβούλευσης!
Προς δόξα της τοπικής Αυτοδιοίκησης!
Προς δόξα της ενημέρωσης!
Προς δόξα της πράσινης ανάπτυξης!:


Το κράτος επιχειρεί στα μουγκά (επισήμως) και παραπληροφορώντας (ανεπισήμως) να εγκαταστήσει βρώμικη και επικίνδυνη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής, καθώς και άλλες τέτοιου τύπου μονάδες, στο Πλατυγιάλι.

Οι πολίτες αναλαμβάνουν την αυτοενημέρωση εκεί που το κράτος παραπληροφορεί ή απέχει.

Γι’ αυτό: Η Κίνηση Πολιτών Αστακού σας προσκαλεί την Κυριακή 27 Ιουνίου, ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα του δημαρχείου Αστακού στην ημερίδα - συζήτηση με θέμα: «Σχεδιαζόμενες ενεργειακές μονάδες στο Πλατυγιάλι Αστακού».

Ομιλητές: w Δημήτρης Παπανίκας, καθηγητής Πανεπιστημίου Πάτρας: «Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις της Επένδυσης στο Πλατυγιάλι».
- Τάσος Κεφαλάς, Συμπαράταξη Βοιωτών: «Η Ελληνική Ενεργειακή Πολιτική και η σύγκρουση Συμφερόντων και Τοπικών Κοινωνιών στα θέματα της Ενέργειας».
- Ηλίας Γεωργαλής, Κίνηση Πολιτών Αστακού: «Πλατυγιάλι απ΄το κακό στο χειρότερο. Οι σχεδιασμοί για τη ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ. και η τοπική ανάπτυξη».

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad