Συνένωση Αστυνομικών τμημάτων του Νομού Αιτ/νίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

25 Ιουνίου 2010

Συνένωση Αστυνομικών τμημάτων του Νομού Αιτ/νίας


Στην κατάργηση του Αστυνομικού τμήματος Κατούνας, προσανατολίζεται η ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το σχέδιο «Καλλικράτης» θα εφαρμοστεί και στην Ελληνική Αστυνομία και η αρχή θα γίνει τον Σεπτέμβριο.


Τι προτείνεται για το νομό Αιτωλοακαρνανίας; 

Για την Αιτωλοακαρνανία η πρόταση λέει ότι οι δυο δ/νσεις Αιτωλίας και Ακαρνανίας πρέπει να συνενωθούν σε μία, ενώ προβλέπεται και συνένωση αστυνομικών τμημάτων, τα οποία θα γίνουν έξι.

Από τη συνένωση των δυο Α.Τ. του Αγρινίου θα προκύψει ένα, που θα απορροφήσει και τα αστυνομικά τμήματα Θέρμου και Γαβαλούς, παράλληλα θα καταργηθούν τα αστυνομικά τμήματα Εμπεσού και Κατούνας και θα υπάρχει ένα αστυνομικό τμήμα στην Αμφιλοχία, ένα στη Βόνιτσα, ένα στον Αστακό, ένα στο Μεσολόγγι που θα περιλαμβάνει και το αστυνομικό τμήμα του Αιτωλικού και τέλος ένα τμήμα στη Ναύπακτο.

Με αυτό το σχεδιασμό το κάθε τμήμα θα διαθέτει τουλάχιστον 80 αστυνομικούς, που θα έχουν πλέον την δυνατότητα να καλύπτουν όλες τις βάρδιες και να αναπτύσσουν τις δράσεις που απαιτούνται.

Έτσι θα πάψει να υπάρχει η εικόνα αστυνομικών τμημάτων με 10 αστυνομικούς που δεν αρκούν ούτε για τη φύλαξη των ίδιων των κτιρίων, πόσο μάλλον να παράσχουν υπηρεσίες στον πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad