Νέο update του Mozilla Firefox - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

28 Ιουνίου 2010

Νέο update του Mozilla Firefox

Πριν λίγες ημέρες η Mozilla παρουσίασε μια νέα έκδοση του Firefox 3.6.4 και σήμερα κυκλοφορεί ακόμα μία νέα έκδοση την 3.6.6.

Η 3.6.4 έκδοση του Firefox, περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του όπως αυτή της προστασίας ενάντια στο κρασάρισμα των plugins και κυρίως του Adobe Flash.


Mε την νέα όμως έκδοση 3.6.6, η Mozilla δίνει στα προβληματικά plug-ins περισσότερο χρόνο για να επανέλθουν πριν αυτά τερματίσουν αυτόματα από τον browser,

Η προστασία αυτή, υπόσχεται οτι τα plugins (όπως Flash, Quicktime και Silverlight) που θα κρασάρουν θα έχουν 45 δευτερόλεπτα στη διάθεση τους αντί για τα 10 που τους έδινε η έκδοση 3.6.4 για να κάνουν επανεκκίνηση ενώ στο διάστημα αυτό απλά θα σταματήσουν να προβάλλονται στα κομμάτια της σελίδας που χρησιμοποιούνται και ο browser θα συνεχίσει να τρέχει μέχρι να κάνετε ένα απλό refresh στη σελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad