Λευκάδα: Ιστιοφόρο μετέφερε 80 κιλά κοκαϊνη! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Ιουλίου 2010

Λευκάδα: Ιστιοφόρο μετέφερε 80 κιλά κοκαϊνη!

Το σκάφος με το όνομα "DODO" που πιάστηκε με 80 κιλά κοκαΐνη σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οδήγησαν οι  άνδρες του λιμενικού σώματος στο λιμάνι της πόλης της Λευκάδας λίγο πριν τις 6 το απόγευμα.

Ο καπετάνιος ήταν ένας άνδρας ηλικιωμένος περίπου 73 χρονών με καταγωγή από την Πολωνία. Μέσα στο σκάφος σε έρευνα που έγινε από τους άνδρες του λιμενικού βρέθηκαν και 25.000 € που εικάζεται ότι ήταν και η αμοιβή του καπετάνιου.

Ο άνθρωπος που θα παραλάμβανε το "εμπόρευμα" συνελήφθη την στιγμή που έβαζε το εμπόρευμα στο αυτοκίνητο του. Ταυτόχρονα η σύζυγος  έγκυος 8 μηνών έφυγε από το νησί οδικός.

Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη της και διαπραγματεύεται την παράδοση της. Το σκάφος σύμφωνα με πληροφορίες έχει αγοραστεί από την Κροατία και η αξία του κυμαίνεται στις 180.000 €. Ο παραλαβών έχει συλληφθεί  ξανάστο παρελθόν για διακίνηση μικροποσοτήτων ναρκωτικών.

Η επιτυχία οφείλετε στην παρακολούθηση μηνών και στην συνεργασία της Δίωξης Ναρκωτικών της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος με την συνεργασία της ΣΔΟΕ. Μέρος στην επιχείρηση έλαβε οι άντρες λιμενικού σταθμού νυδριού καθώς και του Λιμεναρχείου Λευκάδος.





Πηγή - mylefkada.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad