Απάντηση του κ. Π. Στάϊκου στον κ. Κ. Μπαμπούρη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

22 Ιουλίου 2010

Απάντηση του κ. Π. Στάϊκου στον κ. Κ. Μπαμπούρη

Ο κύριος Μπαμπούρης το 1990 ήταν υποψήφιος Κοινοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό μου στον οποίο εξελέγη , είχαμε δε όπως ομολογούσε άψογη συνεργασία ( με την οποία τον είχα αναδείξει ) και όταν το 2004 μετά από μία επιτυχημένη 8ετία δεν έθεσα υποψηφιότητα , τον στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις για Υποψήφιο Πρόεδρο της Κοινότητας Αστακού...
του είχα δώσει και ένα σεβαστό χρηματικό ποσόν , αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί . Με είχε δε για 25 χρόνια οικογενειακό του γιατρό!!!!!!!!!!

Το 2006 όταν ήταν υποψήφιος Νομαρχιακός σύμβουλος και δεν εκλέχθηκε , τον στήριξα
πάλι με όλες μου τις δυνάμεις. Έφθασα στο σημείο να τον καλέσω στην εξέδρα όταν μιλούσα
στους ετεροδημότες στην Αθήνα , να του πιάσω το χέρι , να σηκώσουμε μαζί ψηλά χέρια και να
καλέσω όλους να τον στηρίξουν ( υπάρχουν οι φωτογραφίες ). Επειδή δεν εκλέχθηκε
Νομαρχιακός σύμβουλος του φταίγανε οι άλλοι και μεταξύ αυτών και εγώ . Να λοιπόν ο
πραγματικός αχάριστος . Τότε με έγλυφε και τώρα με βρίζει και με συκοφαντεί .
Αυθεντικός υβριστής και συκοφάντης ο κύριος Μπαμπούρης , έχει ένα κόμπλεξ
κατωτερότητας απέναντι μου και βγάζει ανά πάσα στιγμή μίσος , κακία και φθόνο προς το πρόσωπο μου , που του έχουν μαυρίσει την ψυχή και είναι δυστυχισμένος και αξιολύπητος και δεν έχει καμιά ελπίδα να λυτρωθεί.

Όσο για τα οικονομικά του Δήμου όλοι γνωρίζουν ότι είναι άψογα , γιαυτό και υπάρχει αυτό το μεγάλο έργο . Το δάνειο από την ΕΤΕ με πολύ χαμηλό επιτόκιο το πήραμε ύστερα από πρόταση συμβούλου της αντιπολίτευσης , όταν γινόταν ο αγωγός του βιολογικού μια και υπήρχε εκσκαφή του δρόμου να περάσει και αγωγός της ύδρευσης με πολυαιθυλένιο , με μεγάλο όφελος για τον Δήμο (εάν γινόταν σήμερα από μόνο του το έργο αυτό θα στοίχιζε πάνω από 1.500.000 ευρώ ) , όπως έγινε και στη Αμφιλοχία και έχει απορροφηθεί μόνο το ποσόν των 370. 000 ευρώ και εάν χρειαστεί ποσόν και για τα σφαγεία θα απορροφηθεί και άλλο ποσόν . Ας ρωτήσει ο κύριος Μπαμπούρης τι δάνεια έχει ο Δήμος Αμφιλοχίας που ανέφερα και οι άλλοι Δήμοι και να κάνουμε τις συγκρίσεις και να κάνομε και σύγκριση στο έργο μας . Όσο για έργα που όπως λέει παίρνει Δημοτικός σύμβουλος , ήταν κάποια μικρά ηλεκτρολογικά έργα που πήραν ο ηλεκτρολόγος κύριος Κώστας Δράκας μαζί με τον αδελφό του Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης κυρίου Αλέξη Γιώτη . Να πάλι ο αυθεντικός συκοφάντης.

Όσο για το ότι δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον Αστακό θα πρέπει να είναι κάποιος στραβός ή σχιζοφρενής . αφού εκτός από τον βιολογικό με 7.200.000 ευρώ , τα σφαγεία με 2.80.000 ευρώ, τον αγωγό ύδρευσης με 370.000 , την ανακαίνιση του Δημαρχείου και του Πνευματικού κέντρου με 450.000 ευρώ , την αγορά του Νεοκλασικού με 270.000, τα πλαστικοποιημένα γήπεδα μπάσκετ , βόλεϊ , τένις , 5χ5 με τους προβολείς , που είναι γεμάτα παιδιά μέχρι αργά το βράδυ , ο χλοοτάπητας στο γήπεδο ποδοσφαίρου , το οποίο είναι επίσης γεμάτο κάθε μέρα από παιδιά , ο αγωγός ομβρίων στο λιμάνι με 40.000 ευρώ , τα πεύκα στο Ρεβελί , το γκαζόν στο πάρκο και στο λιμάνι μαζί με τον φωτισμό της παραλιακής πλατείας και η έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του κλειστού αθλητικού κέντρου, το οποίο θα είναι το παλάτι της νεολαίας , με προϋπολογισμό 2.080 .000 ευρώ ( οι εργασίες ξεκίνησαν και συνεχίζονται εντατικά ).  

Όλα αυτά είναι τίποτα για τον Αστακό ;
Τι λέει ο άνθρωπος είναι στα καλά του ; Ή το μίσος και ο φθόνος προς το πρόσωπο μου τον έχουν καταντήσει και δεν ξέρει τι λέει ;

Κύριε Λύτρα πιστεύετε και εσείς αυτά που Λέει για μένα ο κύριος Μπαμπούρης ,ότι τα παντελόνια τα φοράω μόνο για να μην κρυώνω και ότι τα έχω κατεβάσει πολλές; Τα εγκρίνετε ή τα αποδοκιμάζετε ; Αυτού του είδους πολιτική αντιπαράθεση πρεσβεύετε ;

Ο κύριος Μπαμπούρης πριν το ΠΑΣΟΚ τον διορίσει στο Δημόσιο , όπου για
πολλά χρόνια ήταν αποσπασμένος στο γραφείο του Σκανδαλίδη και ο μισθός έπεφτε
και αυτός σουλατσάριζε στον Αστακού , ήταν σε ένα καράβι μούτσος και εκεί
συνηθίζουν να μιλούν έτσι.

Κωστάκη Λίγη υπομονή και ο Νοέμβρης που κάνει κρύο έφθασε και θα δούμε ποιοι φοράνε τα παντελόνια για να μην κρυώνουν.


Όλοι οι εργαζόμενοι στον Δήμο πλην ενός πίνουν νερό στο όνομα μου, γιατί όχι μόνο δεν τους έβρισα ή δεν τους ύψωσα φωνή ακόμη και όταν έκαναν κάποιο λάθος , αλλά τους φερόμουν με στοργή , κατανόηση σεβασμό και αγάπη , η οποία εκδηλωνόταν εμπράκτως όταν τους έδινα το μέγιστο των υπερωριών ( 60 ώρες τον μήνα ) που σήμαινε 300 ευρώ η και παραπάνω τον μήνα καθαρά στον καθένα ( δηλαδή ένα κόστος 75.000 ευρώ το χρόνο μαζί με τις κρατήσεις ) και το ταμείο του Δήμου ήταν πάντα γεμάτο χρήματα , οι εργολάβοι και οι προμηθευτές πάντα πληρωμένοι κιας μας χρωστάει το Υπουργείο Γεωργίας από πέρσι τον Αύγουστο 600. 000 ευρώ , ενώ ο εργολάβος των σφαγείων έχει πληρωθεί από πέρσι.

Βρείτε λοιπόν τους 5 εργαζόμενος στην καθαριότητα την κυρία Μπεκατώρου , τον κύριο Γενοβέζε , τον κύριο Σφαέλο , τον κύριο Ρηγάλο , τον κύριο Παπαγιάννη , τον υδρονομέα κύριο Δημονίτσα , την Γραμματέα μου κυρία Γαλάνη , την Γραμματέα στα ΚΕΠ κυρία Λαϊνά , την μηχανικό του Δήμου κυρία Ραλάτου , τον Γεωπόνο κύριο Μάκρη και τους άλλους υπαλλήλους καθώς και τους 4 υπαλλήλους μερικής απασχόλησης και τα παιδιά από τα δΤΑΟΕ και εάν απλά τους ύψωσα φωνή , όχι να τους βρίσω , εγώ θα εξαφανιστώ από τον Αστακό . Τα περί βρισιών και φωνών μόνο ο συκοφάντης κύριος Μπαμπούρης και η παρέα τα λένε.

Ύψωσα φωνή σε όσους επιχείρησαν να κλέψουν Δημόσιο χρήμα , ή ήσαν ασυνεπείς ή κοινωνικά ανάλγητοι . Ας έρθουν πολίτες και να δηλώσουν επώνυμα στο ΒΙΟΟ σας , ότι εγώ τους έβρισα και εγώ θα εξαφανιστώ από τον Αστακό . Ή μήπως σαν γιατρός έβρισα ποτέ ασθενείς είτε στο ιατρείο μου ή όταν ήμουν στο Κέντρο Υγείας ( δεν θέλω να πω ποιοι και ποιες βγάζουν μια γλώσσα να σε αρρώστους).

  Α ξέχασα και η Ασφαλτόστρωση του δρόμου του κάμπου του Αστακού με 150.000 ευρώ , η οποία εξυπηρετεί εκατοντάδες ιδιοκτήτες ψέμα δικό μου είναι;

Ξέρουν καλά στο Ξηρόμερο από πραγματικά πρότυπα και από πραγματικά εργαζόμενους . Ξέρουν καλά ποιοι είναι οι πραγματικά εργαζόμενοι είτε στον Δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα και ποιοι είναι οι βολεμένοι του κομματικού σωλήνα και των μηχανισμών , που αποσπασμένοι στα γραφεία του Σκαδαλίδη σουλατσάρανε στον Αστακό και πήγαιναν στο ταμείο για να εισπράξουν τον μισθό , ενώ κάποιοι άλλοι ιδρώνανε για να ζήσουν την οικογένεια τους.

Δεν θέλω τώρα να μιλήσω και να πω ποιοι λέγανε , ότι το οικόπεδο του σπιτιού ενός πρώην Δημάρχου της περιοχής του το αγόρασε εργολάβος . Ας τολμήσουν να με προκαλέσουν και θα μάθουν ποιος το έλεγε αυτό .

Ο Δήμαρχος Αστακού
dr  Παναγιώτης Στάϊκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad