Δρομολογήθηκαν πούλμαν για μπάνια στον Αστακό - Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Ιουλίου 2010

Δρομολογήθηκαν πούλμαν για μπάνια στον Αστακό

Ξεκίνησε για δεύτερη χρονιά η συγκοινωνία σε Δημοτικά Διαμερίσματα, με τη συνεργασία του Δήμου Αστακού και του ΚΤΕΛ.

Πρόκειται για...
μια πολύ σημαντική εξέλιξη, για την οποία οι κάτοικοι του δήμου έχουν την ευκαιρία από 26-7-2010 έως και τέλος Αυγούστου να μετακινούνται στον Αστακό προκειμένου να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα.

Δυστυχώς όμως ορισμένοι κάτοικοι διαμαρτύρονται διότι το ένα από τα δύο λεωφορεία που εκτελεί το δρομολόγιο Αγράμπελο-Πρόδρομο-Χρυσοβίτσα ,είναι μικρό και έτσι μέχρι να φτάσει στο τελευταίο Δ.Δ το λεοφωρείο γεμίζει και έτσι επωφελούνται μόνο ορισμένοι κάτοικοι.

Ζητούν από την δημοτική αρχή να επιλύσει το πρόβλημα ή να επιβιβάζονται μέρα παρά -μέρα ανά δημοτικό διαμέρισμα.



Πηγή - inagrinio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad