Ράγισαν και οι πέτρες... - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

20 Ιουλίου 2010

Ράγισαν και οι πέτρες...

Ράγισαν και οι πέτρες στο ύστατο χαίρε στον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια που κηδεύτηκε στις 4.30 μμ από τον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων Ηλιούπολης παρουσία συγγενών, φίλων, συνεργατών αλλά και απλού κόσμου που θέλησε να αποχαιρετήσει τον «φίλο» που δεν είχε γνωρίσει από κοντά.Η ατμόσφαιρα ήταν από νωρίς βαριά γύρω μέσα και έξω από την εκκλησία. Κανείς δε μπορούσε να πιστέψει ότι ο Σωκράτης χάθηκε τόσο άδικα, τόσο απρόσμενα, από τις σφαίρες των αδίστακτων τρομοκρατών.

Όλοι ήθελαν να μιλήσουν, κάτι να πουν για το Σωκράτη, αλλά δεν έβγαινε λέξη. Τα έλεγε όλα η σιωπή... Στην εκκλησία όπου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη σύζυγο του, και βάφτισε τον πρώτο του γιό, τώρα θα ακουγόταν η νεκρώσιμος ακολουθία για το Σωκράτη Γκιόλια.

Ο προαύλιος χώρος του ναού κατακλύστηκε από νωρίς από συγγενείς  και φίλους που θέλησαν να του απευθύνουν το ύστατο χαίρεκαι να συλλυπηθούν την οικογένεια του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Ο φίλος και δικηγόρος του δημοσιογράφου Γιάννης Μαρακάκης, ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η Ρούλα Κορομηλά, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, ο Κώστας Κεντέρης και ο Χρήστος Τσέκος, ο Θέμος Αναστασιάδης και πλήθος ιερέων καθώς ο 37χρονος δημοσιογράφος είχε στενές σχέσεις με την εκκλησία.

Όλοι τους εκεί, με βλέμμα σκυθρωπό και σκυφτό, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι ο Σωκράτης Γκιόλιας δεν είναι πλέον μαζί μας. Τραγική φιγούρα η γυναίκα του και μάρτυς της δολοφονίας, Αδαμαντία. Σ’ αυτό το μέρος που έζησε την ευτυχέστερη μέρα της ζωής της, ζει τώρα ένα δράμα.

Σε βαρύ κλίμα, τη νεκρώσιμο ακολουθία έψαλλε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος μαζί με τον πεθερό του αδικοχαμένου Σωκράτη, ο οποίος είναι ιερέας.

Η φωνή της σιωπής των παρευρισκομένων «φώναζε» ένα μόνο πράγμα: γιατί. Και ζητούσε σιωπηρά να αποδοθεί δικαιοσύνη με τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που με 13 σφαίρες έκοψαν το νήμα της ζωής του 37χρονου δημοσιογράφου.


(βίντεο: newsit.gr)

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Τζέκος, ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και πολλοί άλλοι.  

Πηγή - star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad