Περικοπές δρομολογίων στα ΚΤΕΛ Ευρυτανίας & Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Δεκεμβρίου 2010

Περικοπές δρομολογίων στα ΚΤΕΛ Ευρυτανίας & Αιτωλοακαρνανίας

Η απόφαση των ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας Α.Ε. , τα οποία προχώρησαν στην περικοπή του βραδινού δρομολογίου των 10 προς Αθήνα, που θα υφίσταται μόνον κάθε Παρασκευή και Κυριακή με αιτία την μείωση των εσόδων και την αλματώδη αύξηση του κόστους λόγω καυσίμων ΦΠΑ κλπ, δημιουργεί μια σειρά από προβλήματα στους κατοίκους αλλά και στους φοιτητές στο Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Ναύπακτο... που οι περισσότεροι πλέον δεν φεύγουν κάθε Σαββατοκύριακο για τα σπίτια τους, όπως συνέβαινε κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Το πρόβλημα που δημιουργείται επισημαίνουν με ερώτησή τους στον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και δικτύων κ. Ρέππα, οι Βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνις Γεωργιάδης και Αθανάσιος Πλεύρης ρωτώντας επίσης και για το πώς το υπουργείο σκέπτεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της περικοπής των δρομολογίων των ΚΤΕΛ για τους μαθητές που από απομακρυσμένα χωριά κατέρχονται στις έδρες των Νομών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad