VERICHIP: Το γνωρίζετε; - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Δεκεμβρίου 2010

VERICHIP: Το γνωρίζετε;

Είναι γεγονός. Η Applied digital solutions, θυγατρική εταιρεία του κολοσσού που ονομάζεται IBM, πήρε την άδεια στα τέλη του Οκτωβρίου από την αμερικανική υπηρεσία ελέγχου τροφίμων και φαρμάκων (FDA) να διατεθεί προς πώληση το Verichip.

Το Verichip είναι ένα μικροτσίπ το οποίο εμφυτεύεται κάτω από το ανθρώπινο δέρμα. Σχεδόν διπλάσιο σε μέγεθος από έναν κόκκο ρυζιού εμφυτεύεται συνήθως στο χέρι, στην περιοχή μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη.



Ο όρος RFID(radio frequency identification) χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα μικροτσίπ νέας γενιάς, όπως και το Verichip, τα οποία εκπέμπουν τις πληροφορίες που εμπεριέχουν μέσω ραδιοσυχνοτήτων. Ο δέκτης των πληροφοριών είναι συνήθως ένα scanner το οποίο αποκρυπτογραφεί αρχικά έναν 16ψήφιο κωδικό ο οποίος είναι μοναδικός για κάθε χρήστη.

Η βάση δεδομένων του Verichip περιέχει την ταυτότητα, το διαβατήριο, το δίπλωμα, το ιατρικό ιστορικό και τα φορολογικά στοιχεία του χρήστη. Πολύ σημαντικό επίσης είναι ότι η συσκευή χρησιμοποιείται και ως σύστημα εντοπισμού παγκόσμιας θέσης το πολύ γνωστό πλέον GPS(global positioning system).

Τα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής μας δείχνουν ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής προωθούν τη συσκευή παρουσιάζοντάς την σαν την χρυσή λύση απέναντι στο πρόβλημα της γραφειοκρατίας, αφού αντικαθιστά σχεδόν όλα τα νόμιμα έγγραφα που χρησιμοποιούμε.

Επίσης σκεφτείτε την περίπτωση που εισάγεται κάποιος εκτάκτως στο νοσοκομείο και το Verichip λειτουργεί ως το ιατρικό ιστορικό του ασθενή. Οι Αμερικανοί δεν σταματούν εδώ και το παρουσιάζουν ως σωτήριο και για τους γονείς αφού μπορούν και γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται τα παιδιά τους, μέσω του συστήματος GPS που διαθέτει η συσκευή.

Μέχρι στιγμή έχουμε την παρουσίαση των στοιχείων όπως θα μας την έδινε η Αμερικανική κυβέρνηση μαζί με άλλα πολλά οφέλη που θα ανακάλυπτε.

Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική. Υπάρχουν αδιάψευστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το Verichip είναι κάθε άλλο παρά ασφαλές. Αρχικά πρέπει οπωσδήποτε να ειπωθεί ότι o Jonathan Westhues ερευνητής ασφάλειας, κατάφερε να σπάσει τους κώδικες ασφαλείας και εκπομπής σήματος του εν λόγο τσιπ, αχρηστεύοντας κάθε ουσιαστική κουβέντα για την ασφάλεια δεδομένων που υποτίθεται ότι διασφάλιζε.

Ταυτόχρονα εργαστηριακές έρευνες απέδειξαν ό,τι εμφυτευμένα μικροτσίπ προκάλεσαν κακοήθεις όγκους σε πειραματόζωα. Η συγκεκριμένη δήλωση έγινε από την Dr. Katherine Albrecht.

Το δίλημμα το οποίο εύλογα γεννάται είναι το εξής. Είναι το Verichip άλλο ένα επίτευγμα της σύγχρονης τεχνολογίας ή μια μεγάλη απάτη η οποία θα έχει τραγικές συνέπειες σε όσους τα εμπιστευτούν;

Θέλω να τονίσω το εξής. Ο άνθρωπος χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να βελτιώσει τον τρόπο ζωής του. Για ποιο σκοπό χρησιμοποιεί κανείς την τεχνολογία είναι άλλο θέμα. Μην ξεχνάμε άλλωστε το ΝΑΤΟ που χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα οπλικά συστήματα για να διεξάγει πολέμους ανά τον κόσμο. Στη δικιά μας περίπτωση όχι μόνο αποδεικνύεται ότι το Verichip δεν παρέχει ασφάλεια στην κατοχή και εκπομπή των δεδομένων του αλλά ευθύνεται και για καρκινογενέσεις. Άρα τεχνολογικά δεν είναι έτοιμο να παρέχει αυτά που υπόσχεται.

Το δεύτερο ερώτημα έχει ως εξής. Ποια είναι τα κίνητρα αυτών που προωθούν την χρήση του Verichip;

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι Αμερικάνικο κατασκεύασμα και προωθείται από την Αμερικανική κυβέρνηση. Η βορειοαμερικανική ένωση(North American union) συστάθηκε το 2005 και αποτελείται από τις Η.Π.Α τον Καναδά και το Μεξικό. Η συνθήκη που υπογράφηκε από τις τρεις χώρες σβήνει στην ουσία τα σύνορα από τον χάρτη της Αμερικής. Είναι η λεγόμενη πολιτική των ανοιχτών συνόρων του Μπους την οποία βέβαια ουδέποτε ανέφεραν τα κανάλια ή τουλάχιστον δεν αντιλήφθηκα την προβολή ενός ουσιαστικού ρεπορτάζ επί του θέματος. O βασικός στόχος της ένωσης είναι η δημιουργία μιας κυβέρνησης η οποία θα λαμβάνει τις ουσιαστικές αποφάσεις και για τις τρεις χώρες (κάτι ανάλογο με την Ευρωπαϊκή ένωση) και ένας από τους τρόπους ελέγχου και ασφάλειας των πολιτών, όπως θέλει να πιστεύει ο Μπους, είναι η επιβολή εμφύτευσης του Verichip στους πολίτες. Άλλωστε το Αμερικάνικο διαβατήριο περιέχει ήδη ένα παρόμοιο τσιπ εντοπισμού παγκόσμιας θέσης(GPS).

Ξόδεψαν περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια δολάρια, στην έρευνα για να ανακαλύψουν ακριβώς την καλύτερη θέση για να παρεμβάλουν το " βίο-τσιπ " στο ανθρώπινο σώμα.
Βρήκαν μόνο δύο ικανοποιητικές και αποδοτικές θέσεις. Το κεφάλι, κάτω από το κρανίο και την πίσω πλευρά του χεριού. Και συγκεκριμένα το δεξί χέρι ( όπως προφητεύει και η Αποκάλυψη, εδώ και 2000 χρόνια! ).

"Υποχρεώνει ώστε όλοι, μικροί και μεγάλοι, πλούσιοι και φτωχοί,ελεύθεροι και σκλάβοι, να λάβουν ένα χάραγμα στο δεξί τους χέρι ή μέτωπά τους και κανείς να μη μπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει εκτός από εκείνον που θα έχει το χάραγμα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. Αριθμός γαρ ανθρώπου εστί, και ο αριθμός αυτού χξστ ( 666 ) Αποκάλυψη: Κεφάλαιο. ΙΓ΄16-18

Ένα δισεκατομμύριο "βιο-τσιπ " παράγονται από την MONDEX ετησίως. Είναι στη παραγωγή για τουλάχιστον ένα έτος. Ανακάλυψαν, ότι εάν θα ήταν σε μια κάρτα , θα είχαν να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα. Η κάρτα θα μπορούσε να κλαπεί, να πλαστογραφηθεί , ενώ το χέρι και το κεφάλι ποτέ!

Υπάρχει μόνο μία λύση σ' αυτό το πρόβλημα που υποστηρίζεται από τη MOTOROLA εμφυτεύοντας το "βίο-τσιπ", στο δεξί χέρι ή στο κεφάλι, όπου δε μπορεί να αφαιρεθεί ποτέ.

Εάν προσπαθήσει κάποιος να το αφαιρέσει με χειρουργική επέμβαση, τότε η κάψουλα θα εκραγεί και το άτομο θα μολυνθεί βαριά από το λίθιο και τη χημικά ουσία microbacteria, ενώ το σύστημα θ' ανιχνεύσει την αφαίρεση και θα σηματοδοτήσει αμέσως προς την Αστυνομία!

Λογότυπο MONDEX σημαίνει: "τα χρήματα στη διάθεσή σας " (ΜΟΝ=ΜΟΝetary και DEX=DEXter= δεξιά πλευρά ).

Φυσικά όποιος ενδιαφέρει να μάθει περισσότερα υπάρχουν εκατοντάδες πηγές στο διαδίκτυο που αποδεικνύουν αυτά που μόλις διαβάσατε.

Δεν μπορείτε πλέον να ισχυρίζεστε άγνοια. Είστε τώρα γνώστες και υπεύθυνοι...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad