Δημοσκόπηση του Astakos-News - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Ιανουαρίου 2011

Δημοσκόπηση του Astakos-News

Με αφορμή την κατάληψη της Νομικής σχολής Αθηνών από 300 λαθρομετανάστες, ξεκινήσαμε από σήμερα το απόγευμα και για 10 ημέρες, μια δημοσκόπηση σχετικά με τους λαθρομετανάστες που ζουν στη χώρα μας.

Ποιά είναι η γνώμη σας; Να απελαθούν ή να νομιμοποιηθούν;
   

5 σχόλια:

  1. Στην οδό Κολωνού πριν στρίψεις για Αχιλλέως υπάρχει,(μάλλον υπήρχε,τώρα το ξαναφτιάχνουνε) κατάστημα μίνι μάρκετ που το έχει ένας Αιγύπτιος με την γυναίκα του.Ο Αιγύπτιος είναι νόμιμος μετανάστης και η γυναίκα του έχει ελληνική υπηκοότητα.
    Οι πελάτες όμως παρεξηγήθηκαν επειδή η γυναίκα του Αιγύπτιου που ήταν στο κατάστημα δεν φόραγε μπούργκα.Ο άνθρωπος αντέδρασε και τους είπε πως εδώ είναι η Ελλάδα και δεν είναι υποχρεωτικό να φοράει μπούργκα η γυναίκα του,εφόσον δεν το επιθυμεί.Αυτό όμως προκάλεσε τις αντιδράσεις των μαφιόζων φανατικών ισλαμιστών που επέστρεψαν για να του διαλύσουν το μαγαζί.
    Μπήκαν μέσα 10 με 12 άτομα και με λοστούς και ξύλα δεν άφησαν τίποτα όρθιο,προς γνώσιν και συμμόρφωσιν του ομόθρησκου τους Αιγύπτιου και της γυναίκας του.
    Από πληροφορίες που έχω είναι πως η γυναίκα σώθηκε από ξυλοδαρμό λόγω του ότι μαζί της είχε το μικρό παιδάκι της.
    Βέβαια δεν θα ακούσετε για το γεγονός γιατί ούτε ο Αιγύπτιος είναι φίλος με καμία ΜΚΟ,ούτε θα ενδιαφέρει μια τέτοια περίπτωση τον Κούρκουλα και την Αφροδίτη, γιατί το φασιστορατσιστικό αυτό επεισόδιο δεν έγινε από Έλληνες,αλλά από αλλοδαπούς,εις βάρος Ελληνίδας και του αλλοδαπού άντρα της.
    Έ και όσο να ‘ναι αυτά πάνε να τα κρατήσουν μυστικά,για να μην χάσουν κανένα μεροκάματο.
    Αν δεν υπάρχουν οι κακοί Έλληνες και οι κακόμοιροι μετανάστες,πως αλλιώς αυτοί θα έχουν δουλειά?
    Ο στρουθοκαμηλισμός σε όλο του το μεγαλείο…ΥΓ..Η γυναίκα είναι Ελληνοαιγύπτια και χριστιανή ορθόδοξη.Από πότε οι ισλαμιστές που ζουν εδώ παρανόμως έχουν δικαίωμα να επιτίθενται σε Έλληνες λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων;
    http://eglimatikotita.blogspot.com
    Σχόλιο: Όσο και αν δεν μου αρέσουν οι δικές μας δυτικές υπερβολές, μόλις μαθαίνω για τέτοια περιστατικά θέλω να ντυθώ σαν τις πουτάνες της Συγγρού και να κάνω βόλτες προκλητικά από μπροστά τους μέχρι να με συνηθίσουν! Έ ρε και να μην είχα τα λίπη και το σωσίβιο… Σαν πορνοστάρ θα περιφερόμουν γύρω από τα γκέτο τους, αλλά φοβάμαι πως το θέαμα θα είναι αντιαισθητικό.
    Θα με σκότωναν! Πέρα από την πλάκα θα με σκότωναν, και όποια τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο θα τη μαχαιρώσουν και ας είναι αυτοί οι παράνομοι!
    Τι λέτε;
    Και η “φιλεύσπλαχνη αριστερά” τι λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μοναδικοί που ... στέκονται αποφασιστικά στο πλάι των μεταναστών - καταληψιών είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα συνδικαλιστικά του "μέτωπα". Και όμως. Την ίδια στιγμή που ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, τάσσεται κατά τέτοιου είδους ενεργειών, δεν υπάρχει επί της ουσίας τρόπος για να επιβάλλει το δίκαιο και το νόμιμο έναντι μιας πολύ μικρής μειοψηφίας και κάποιων εκατοντάδων λαθρομεταναστών.
    Ο υπουργός καλεί τους πρυτάνεις να ... πάρουν πάνω τους το ζήτημα, οι πρυτάνεις καλούν το υπουργείο, ο πρωθυπουργός ζητά να εφαρμοστεί ο νόμος, έτσι γενικά και απροσδιόριστα, οι εισαγγελείς μελετούν το θέμα και ούτω καθ' εξής. Ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον σε μια επίδειξη ευθυνοφοβίας!
    Δυστυχώς τα πάντα έτσι λειτουργούν στην χώρα μας. Η ισχύς και η εφαρμογή των νόμων, είναι ζήτημα πολιτικής προτεραιότητας, εκτός αν αφορούν τίποτε φτωχοδιάβολους. Και με αυτό δεδομένο ένα 3 - 4% κάνει κουμάντο σε όλους τους υπόλοιπους.
    Ένα 3-4% το οποίο θεωρεί ότι έχει κάποιο ηθικό πλεονέκτημα που του επιτρέπει να κάνει ο,τι θέλει. Και φυσικά αυτό το 3-4% εκμεταλλεύεται τις προσβάσεις του στο σύστημα, για να πετυχαίνει τους σκοπούς του.
    Η περίπτωση της Νομικής, είναι ιδιαίτερα σημαντική για έναν ακόμη λόγο. Είναι η στιγμή, κατά την οποία μπαίνει στην "πρώτη γραμμή" το νέο επαναστατικό υποκείμενο της Αριστεράς.
    Οι λαθραίοι και μη μετανάστες, που όπως είναι φυσικό δεν έχουν εθνική συνείδηση και έτσι εξυπηρετούν πολύ καλύτερα τους στόχους της αριστεράς και της παγκοσμιοποίησης, που θέλουν ανθρώπους μονάδες και όχι δυναμικές ομάδες με συναίσθηση της κοινής καταγωγής και του κοινού τους μέλλοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάνε από κει που ήρθαν παρέα με τους κολλητούς τους προοδευτικούς μπαχαλάκηδες (συνασπηστήρια κ.λ.π. "προοδευτικά" όντα της αριστεράς)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό από κάθε άποψη: κοινωνική, οικονομική, ιστορική, θρησκευτική, πολιτική, αλλά και ανθρωπιστική...Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα ότι η αποδοχή του "άλλου", του "διαφορετικού", του "ξένου" δεν είναι ευθέως και άμεσα έλλειμα πατριωτισμού, ούτε η υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων είναι απαραίτητα ρατσισμός. το καλά δομημένο σχέδιο του σύριζα και του λαος διχάζει την ελληνική κοινότητα και ενδεχομένως να επιδιώκει ένα δεύτερο εμφύλιο. Έμποροι μεταναστών-ψυχών σε συνδυασμό με την χρόνια ολιγωρία των ελληνικών αρχών σχετικά με μία ολική ποσέγγιση του μεταναστευτικού προλήματος από τη μία πλευρά και η πείνα και η εξαθλίωση, που οδηγεί σε φαινόμενα εγκληματικότητας σε κάθε γωνιά της χώρας σε συνδυασμό με θρησκευτικά και πολιτικά παιχνίδια εξουσίας με απώτερο σκοπό την ανισορροπία στη βαλκανικό και κυρίως στην ευρωπαικό χώρο από την άλλη πλευρά συνθέτουν ένα μείγμα εκρηκτικό για τα θεμέλια της κοινωνίας μας. Μίας κοινωνίας γαλουχημένης με συναισθήματα αγάπης και αφοσίωσης για την πατρίδα, αλλά και συμπόνοιας και φιλοξενίας για τους κατατρεγμένους του κόσμου τούτου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμη υπάρχουν κάποιοι που έχουν αμφιβολίες για το ποιος ήταν ο σκοπός της μεταφοράς των λαθρομεταναστὠν από την Κρήτη στο κέντρο της Αθήνας μέσα στο πανεπιστημιακό άσυλο; Αν οι προθέσεις τους ήταν αγνές και ανθρωπιστικές, προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση και έκτροπα θα είχαν αποδεχτεί να εγκατασταθούν σε άλλο μέρος. Αλλά αρνήθηκαν και ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Με την αιτιολόγηση ότι δεν είναι μόνιμη λύση!
    Οι αλληλέγγυοι αντιρατσιστές θέλουν βία, ει δυνατόν νεκρούς. Τώρα το άσυλο έχει αρθεί, η αστυνομία έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους και διαπραγματεύονται για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Αυτός είναι ο τρόπος τους να βοηθάνε τους αδικημένους αλλοδαπούς, να τους οδηγούν σε σύγκρουση με την πολιτεία από την οποία υποτίθεται ότι τους βοηθούν να ζητήσουν κάτι;
    Οι πρώτοι που αδιαφορούν για το μέλλον των μεταναστών, λαθραίων ή μη, είναι οι πρωτοστατούντες στην στήριξή τους. Θέλουν να παίζουν πολιτικά βρώμικα παιχνίδια και τους χρησιμοποιούν για να το πετύχουν. Είναι απάνθρωποι!!!
    Απ’ ότι πληροφορούμαι η αστυνομία είναι έτοιμη να μπει στην Νομική. Ακόμη φοβάμαι για προβοκάτσια. Ελπίζω να υπάρχει αίσιο τέλος χωρίς παρατράγουδα γιατί μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να “ λάκισε” και να τα ρίχνει τώρα στους ίδιους τους απεργούς πείνας, αλλά οι άλλοι υποστηρικτές τις κίνησης αυτής είναι πιο αδίστακτοι, επικίνδυνοι κι ελεγχόμενοι. Τους έζησα στα φοιτητικά μου χρόνια. Δεν θα διστάσουν μπροστά σε τίποτα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την αστυνομία το κάθε λάθος μπορεί να οδηγήσει σε εκτροπές.
    αἰέν ἀριστεύειν

    ΛΗΜΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad