Η πρώτη συνέντευξη του κ. Πυθαγόρα Σαμαρά ως Δήμαρχος Ξηρομέρου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Ιανουαρίου 2011

Η πρώτη συνέντευξη του κ. Πυθαγόρα Σαμαρά ως Δήμαρχος Ξηρομέρου

Ο κ. Πυθαγόρας Σαμαράς έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως Δήμαρχος Ξηρομέρου στην εφημερίδα "Πολιτεία".

Στην συνέντευξή του προαναγγέλλει την υλοποίηση της προεκλογικής του δέσμευσης για την ανέγερση ξενοδοχείων πέντε αστέρων, στον Αστακό, την Αλυζία και το Αγρίνιο.


Προεκλογικά ο κ. Σαμαράς είχε κατηγορηθεί για εύκολες υποσχέσεις και γραφικότητες, τώρα όμως επανέρχεται και λέει στην εφημερίδα:
«..έχω αποφασίσει να επενδύσω και η επιχειρηματική μου προσπάθεια στην περιοχή θα δημιουργήσει δραστηριότητες στον τουρισμό, νέες θέσεις εργασίας στο Ξηρόμερο για τους νέους της περιοχής που τιμώ και αγαπώ.», ανακοινώνοντας πως προχωρά άμεσα στην υλοποίηση αυτών των υποσχέσεων. Τονίζει ακόμη ότι είναι έτοιμος να δώσει ακόμη και μέρος της περιουσίας του για να υλοποιήσει τις προγραμματικές του δεσμεύσεις.

Τι απαντά για τον ορισμό της συζύγου του στην αντιδημαρχία Ξηρομέρου;

Ο κ. Σαμαράς, στην συνέντευξή του, απαντά και στις επικρίσεις που δέχθηκε για τον ορισμό της συζύγου του, Ντίνας Κουμανδράκη-Σαμαρά, λέγοντας:
«Οι δημότες αποφάσισαν και επέλεξαν τους συνεργάτες μου και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, σεβόμενος τις επιλογές τους και σε συνεργασία μαζί τους ξεκινώ την μεγάσλη προσπάθεια για το Ξηρόμερο. Τα υπόλοιπα είναι λαϊκίστικοι εντυπωσιασμοί προς δημιουργία πρόσκαιρων εντυπώσεων. Ο κάθε αντιδήμαρχος έχει το δικαίωμα της επιλογής και της αξιολόγησης και θα κριθεί από τα έργα του…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad