Σχετικά με την κατάληψη της Νομικής Σχολής Αθηνών - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Ιανουαρίου 2011

Σχετικά με την κατάληψη της Νομικής Σχολής Αθηνών

Άφωνη και εξοργισμένη η Ελληνική Κοινωνία, παρακολουθεί τα αποτελέσματα αφενός της παραλυσίας της κυβερνητικής πολιτικής στο θέμα των λαθρομεταναστών και αφετέρου την προσπάθεια επιβολής ακραίων καταστάσεων από μειοψηφίες.

Η κατάληψη πανεπιστημιακού ιδρύματος...
καταστρατηγεί κάθε έννοια έννομης τάξης και εύρυθμης λειτουργίας της ελληνικής Πολιτείας και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια:

α) στη δημιουργία αντιδράσεων, που ως αποτέλεσμα θα έχουν την απομάκρυνση της Ελληνικής Κοινωνίας από τις αρχές του ανθρωπισμού
β)στην όξυνση των αντιθέσεων και στη διάσπαση της κοινωνικής συνοχής που...
συμπεριλαμβάνει και τους νόμιμους μετανάστες που εργάζονται, δημιουργούν και προσφέρουν στη χώρα .

Η απαράδεκτη ολιγωρία και αδιαφορία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι η μεγαλύτερη διάψευση της επικοινωνιακής «επιτυχίας» της κατασκευής του φράκτη στον Έβρο, όταν φτάσαμε στο σημείο να χρειάζεται φράκτης στο λιμάνι του Πειραιά και στην πλατεία Συντάγματος!

Ο υπερυπουργός κος Ραγκούσης εισπράττει τώρα, εις βάρος του ελληνικού λαού φυσικά, την εσπευσμένη και αβασάνιστη ψήφιση του μεταναστευτικού νόμου


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad