Αγρίνιο: Το πρωί κλεφτρόνι και το βράδυ κύριος - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Ιανουαρίου 2011

Αγρίνιο: Το πρωί κλεφτρόνι και το βράδυ κύριος

Ένας 32χρονος Αλβανός είχε γίνει εφιάλτης για εκκλησίες και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.

Έβγαινε με τα αυτοκίνητα που έκλεβε και πήγαινε σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Εκεί έπινε ανέμελος και στη συνέχεια γύριζε στο σπίτι του!Αστυνομικοί τον ακολούθησαν σε μία από τις νυχτερινές του εξορμήσεις και έτσι στο τέλος, τους οδήγησε στο σπίτι του.

 Μόλις μπήκε μέσα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου έκαναν επιχείρηση και τον αιφνιδίασαν, μαζί με άλλα τρία άτομα που βρίσκονταν εκεί. Το σπίτι ήταν γεμάτο από κλοπιμαία που είχε αρπάξει από σπίτια και πολλά εκκλησιαστικά αντικείμενα που είχαν κλαπεί από ναούς της ευρύτερης περιοχής!

Ο 32χρονος - που είχε αποφυλακιστεί  πρόσφατα - κρατείται σε αστυνομικό τμήμα και πλέον ερευνάται η συμμετοχή του σε  πρόσφατες ληστείες στην περιοχή του Αγρινίου, αλλά και στην Αμφιλοχία, την Αχαΐα και την Ηλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad