Οι Τούρκοι θέλουν να ιδρύσουν αυτόνομο κρατίδιο στη Δυτική Θράκη! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Φεβρουαρίου 2011

Οι Τούρκοι θέλουν να ιδρύσουν αυτόνομο κρατίδιο στη Δυτική Θράκη!

Την ίδρυση αυτόνομου κρατιδίου στη Δυτική Θράκη φαίνεται πως προωθούν οι Τούρκοι, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, καθώς με τη βοήθεια αμερικανών διπλωματών από τη Θεσσαλονίκη, οι μειονοτικοί της περιοχής ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημα αίτημα για τη δημιουργία κρατιδίου εντός των ελληνικών συνόρων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας η επωνυμία του κρατιδίου αυτού θα είναι “Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης” και μάλιστα ετοιμάζονται να σηκώσουν και σημαία η οποία απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία.



Είναι μάλιστα κοινό μυστικό ότι στη Θράκη ομάδες μουσουλμάνων που αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι κυκλοφορούν στους δρόμους και κάνουν πορείες φορώντας μπλούζες με την παραπάνω σημαία του κρατιδίου που οι ίδιοι οραματίζονται.

Σε όλα αυτά τα περίεργα περιστατικά που συμβαίνουν στη Θράκη έρχεται να προστεθεί και το καθόλου τυχαίο γεγονός ότι το Google Earth είχε εμφανίσει χάρτη με τη λεγόμενη "Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης".

Μάλιστα και παλιότερα το 2006 το Google Earth είχε χωρίσει την Κομοτηνή σε ελληνική με τα αντίστοιχα χρώματα και σε τουρκική με το χρώμα κόκκινο.

Πηγή: newsit.gr

1 σχόλιο:

  1. Η μεταμεσονύκτιες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, οι οποίες φαινομενικά στρέφονταν κατά της τρόικας, περιείχαν και την δήλωση βόμβα: Ο κατεξοχήν ένοχος είναι ο ελληνικός λαός!
    Συνειδητοποιεί ο μέσος Έλληνας το τι προσβολή αποτελεί αυτή η δήλωση: «Εντολές παίρνουμε μόνο από τον λαό»; Από την άλλη όμως δεν έχουν και δίκαιο; Δεν τους παρέδωσε το 43,92% του ελληνικού λαού την εξουσία και δεν είναι άρα συνένοχοι σε όσα έχουν διαδραματιστεί στον τόπο μας τον τελευταίο καιρό;
    Η δικαιολογία ότι τους παροδήγησε ο ψιλός από την Μινεσότα με ψεύτικες δηλώσεις, δεν στέκει, διότι πρόσφατα, με της δημοτικές εκλογές (Καλλικράτης), τους δόθηκε η ευκαιρία να δείξουν την δυσαρέσκειά τους και δεν το έκαναν, στο βαθμό τουλάχιστον που απαιτούσαν οι περιστάσεις.
    Ας μη γελιόμαστε λοιπόν. Η Κυβέρνηση αυτή έχει την λαϊκή νομιμοποίηση και αυτό είναι η αιτία του κακού! Κανένας λαός, αν ήταν άμοιρος ευθυνών, δεν θα είχε ανεχτεί αυτήν την εν ψυχρό λεηλασία. Κανένας λαός, που σέβεται τον εαυτό του, δεν θα καθόταν αδιαμαρτύρητα να ακούει τον Μίκυ Μάους (Ντερούζ) της Ε.Ε. και τον Γκούφη (Τόμσεν) του ΔΝΤ, να εκτονώνει επάνω του όλα τα ψυχολογικά απωθημένα του.
    Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι συνένοχη.
    Αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός, γι αυτό δεν κουνιέται φύλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad