Ανακοίνωση Δ.Σ. Ηρακλή Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση Δ.Σ. Ηρακλή Αστακού

Με αφορμή τον πόλεμο ανακοινώσεων από πλευράς του Δ.Σ ΑΜΦΙΛΟΧΟΥ και επειδή θεωρούμε ότι προσπαθούν να ακυρώσουν την προσπάθεια της ομάδας μας μέσα στο γήπεδο επισημαίνουμε τα παρακάτω.

Το μόνο λάθος του επόπτη και για το οποίο γίνονται όλα αυτά είναι ότι έδειξε κόρνερ σε μία φάση που θεωρούν ότι ήταν άουτ.
Αυτό ήταν το "έγκλημα" του για το οποίο θεωρούν χαμηλό το επίπεδο της διαιτησίας και φυσικά όχι ανάλογο του επιπέδου της ομάδας τους.

Αλήθεια ποιο είναι το επίπεδο του Αμφιλόχου; Μετά την υπόδειξη του επόπτη όλος ο πάγκος τον έβριζε μα ακατανόμαστες φράσεις μέχρι την λήξη του παιχνιδιού , ενώ οι φίλαθλοι ανέβηκαν στα κάγκελα πετώντας του αντικείμενα αναγκάζοντας τον να κατευθυνθεί 2-3 φορές προς την σέντρα φοβούμενος για την σωματική του ακεραιότητα.

Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ οι διαιτητές ήταν στα αποδυτήρια με κλειδωμένη την πόρτα ο προπονητής του Αμφίλοχου την χτυπούσε με κλοτσιές βρίζοντας χυδαία.

Όλα αυτά για ένα πλάγιο που δόθηκε κόρνερ… ΩΡΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΜΑΔΟΣ "ΚΥΡΙΟΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad