Συμμετοχή του Αστακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Σκοποβολής - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Μαρτίου 2011

Συμμετοχή του Αστακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Σκοποβολής

Στις 19 και 20 Μαρτίου, ο Σ.Φ.Υ.Δ.Β. Ιάσων διοργάνωσε στο κολυμβητήριο "Βασ. Πολύμερος" Ν. Ιωνίας Βόλου, τον 1ο Προκριματικό Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΕΟΥΔΑΑ 2011, καθώς και αγώνα κινούμενου στόχου και αγώνα υπερόπλων. Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πολλές συμμετοχές.

Το παρόν έδωσαν αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως από τον Αστακό Αιτ/νίας...
τη Σύρο, τη Σαντορίνη, την Κρήτη, τον Πύργο Ηλείας, τη Χαλκίδα, τη Λάρισα, την Αθήνα, το Αγρίνιο και την Ιτέα Φωκίδας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στον αγώνα των συμβατικών έλαβαν μέρος και δύο γυναίκες. Η μία μάλιστα - Σκοτίδα Φοίβη- κατάφερε βολές που ισοβάθμησαν με τον πρώτο -Μαρίνη Σπύρο- αλλά υστέρησε σε χρόνο, με αποτέλεσμα να βρεθεί πιο κάτω στη βαθμολογία.

Το Σάββατο, τον αγώνα άνοιξε ο κινούμενος στόχος, όπου τα αντανακλαστικά και η γρήγορη βολή έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο. Νικητές αναδείχθηκαν, μετά από αγώνα μπαράζ για τις τρεις πρώτες θέσεις, οι Σταμούλης Ντίνος με RAYO, ο Γιαννάτος Γιώργος με bleutec και τρίτος ο Κοντόπουλος Λουκάς με ιδιοκατασκευή ρόλερ.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν τα υπερόπλα, όπου η δύναμη εξασφάλιζε το μέγιστο bonus διάτρησης. Ο Διβριώτης Γιάννης με Benthos, από νωρίς βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και έδειξε ότι θα διεκδικήσει μια καλή θέση στη γενική κατάταξη. Προς το τέλος του αγώνα οι Σταμούλης Κωνσταντίνος και Μπέλλος Απόστολος με Riffe, κατάφεραν με πολύ καλές βολές να ανέβουν στο βάθρο. Στα ομαδικά υπερίσχυσε η ομάδα των Σταμούλη Ντίνου και Κλειτσίκα Τάσου με Riffe. Ακολούθησε η ομάδα των Γιαννάτου Γιώργου και Τσιμπίδη Μιχάλη με bleutec, ενώ με μικρή διαφορά τρίτη αναδείχθηκε η ομάδα των Παρδάλη Ηλία και Δούναβη Γιώργο με Benthos και bleutec αντίστοιχα.

Την Κυριακή έλαβε χώρα ο αγώνας του Πρωταθλήματος στα συμβατικά με τρεις κατηγορίες, ατομικό, ομαδικό και συλλογικό. Στο ατομικό, η πρώτη συμμετοχή με τον Παρδάλη Ηλία με Benthos, έδειξε ότι ο αγώνας δε θα είναι εύκολος. Αμέσως μετά, ο Μαρίνης Σπύρος με bleutec έθεσε τον πήχη ακόμα ψηλότερα, όπου και κανένας δεν κατάφερε να ξεπεράσει μέχρι το τέλος. Λίγο αργότερα, ο Βούρτσης Αντώνης με RAYO, κατάφερε με πολύ καλό χρόνο να εκτοπίσει τον δεύτερο.

Στο ομαδικό οι Βούρτσης Αντώνης και Μπίνης Στάθης με RAYO κατέλαβαν την πρώτη θέση. Ακολούθησαν οι Μπέλλος Απόστολος και Σταμούλης Ντίνος με ίδια όπλα και τέλος, τρίτοι αναδείχθηκαν οι Τσιμπίδης Μιχάλης και Γιαννάτος Γιώργος με bleutec. Στο συλλογικό, ο Αλιώτις του Πύργου με τρεις πολύ καλές συμμετοχές κατέκτησε την πρώτη θέση. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Ν.Ο.Τριχωνίδας και τρίτος ακολούθησε ο Ιάσων Βόλου.


Αυτό που διαπιστώθηκε μετά το τέλος του αγώνα, ήταν ότι πλέον πολλοί αθλητές έχουν φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Αυτό δείχνει, αν μη τι άλλο, ότι η Υποβρύχια Σκοποβολή προοδεύει και θέλουμε να πιστεύουμε ότι σύντομα θα εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας και σε Διεθνείς Αγώνες.

Ο επόμενος αγώνας του Πρωταθλήματος θα διοργανωθεί από το Σύλλογο Γλαύκο στις 8 Μαΐου, ενώ στις 7 θα διοργανωθεί αγώνας υπερόπλων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad