Ατύχημα στο δρόμο Αστακού-Μύτικα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Μαρτίου 2011

Ατύχημα στο δρόμο Αστακού-Μύτικα

Ατύχημα σημειώθηκε εχθές το απόγευμα στις 19:30 στο δρόμο Αστακός-Μύτικας, κοντά στον Μύτικα, όπου ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ζώα τα οποία ήταν μέσα στο δρόμο.

Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε, λόγω του μεγάλου αμαξώματος του αυτοκινήτου.

 Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, να αναφέρουμε ξανά, μήπως και κάποιοι αρμόδιοι το εμπεδώσουν και κάνουν κάτι επιτέλους, ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να βρίσκονται ζώα στο δρόμο χωρίς συνοδεία και πόσο μάλιστα όταν είναι βράδυ! Οι δρόμοι Αστακός-Μύτικας, Αστακός-Φυτείες και Αστακός προς Αιτωλικό είναι γεμάτοι από ζώα όλες τις ώρες!

1 σχόλιο:

  1. Χρηστος Μπονης(παντα επωνυμα)Σάββατο, Μαρτίου 19, 2011 5:17:00 μ.μ.

    Στο (ρητορικο) ερωτημα περι παρεμαβσης αρμοδιου για τις βολτες που κοβουν τα ζωα δεν νομιζω αγαπητε μου οτι θα υπαρξει(οπως και δεν υπηρξε τοσα χρονια)οι λογοι ειναι παρα πολλοι(αν αρχιζω να τους καταγραφω θα χρειαστω μια μερα)Κορακας κορακου ματι δεν βγαζει
    Ποιος Δημοτικος Αρχοντας θα αφησει την ξαπλα του να παει να ελεγξει αν οι ιδιοκτητεσ των κοπαδιων εφαρμοζουν τον νομο!!!!!
    Η πραγματικη ευιασθησια θα υπαρξει μονο οταν τα αιγοπροβατα αρχιζουν να κολυμπουν και δημιουργησουν προβλημα στον αποπλου η στον καταπλου του εθνικου μας σκαφους.Εκει θα υπαρξει και μαλιστα ηχηρη παρεμβαση.Εστε τα ελεη του Μεγαλου Θεου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad