"Οι Δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου είναι και υπάλληλοι του εθνικού μας εργολάβου κ Σαμαρά;" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Μαρτίου 2011

"Οι Δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου είναι και υπάλληλοι του εθνικού μας εργολάβου κ Σαμαρά;"

Μάθαμε πως έντονα διαμαρτυρήθηκε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο για την έλλειψη προσωπικού... και ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως ότι για όλα τα κακά της Δημοτικής αρχής φταίει η έλλειψη προσωπικού .

Δύο μέρες πριν οι εργάτες του Δήμου με εντολή του Δημάρχου στο αμαρτωλό κτήριο (τολ)του  Μανωλ....!!! κατασκεύαζαν τα στεφάνια...
που θα κατέθετε η Δημοτική αρχή στην επέτειο της 25ης Μαρτίου .Την κατασκευή των στεφάνων είχε αναλάβει εργολαβία έναντι το ποσό των 400 ευρώ ο εθνικός μας εργολάβος, κολλητός του πρώην Δημάρχου.

Οι Δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου είναι και υπάλληλοι του εθνικού μας εργολάβου κ Σαμαρά; απο την μία διαμαρτύρεστε για έλλειψη προσωπικού και από την άλλη τους λίγους υπαλλήλους που έχετε τους κάνετε κακή διαχείριση προς όφελος κολλητών και υποχρεώσεων!!!

Κατά την διάρκεια της κατασκευής των στεφάνων πέρασε για να επιβλέψει τις εργασίες η αντιδήμαρχος και σύζυγος του Δημάρχου η οποία είχε πλήρες γνώση της υπόθεσής αλλά έκανε το κορόιδο. Έτσι δεν είναι κα. Σαμαρά; καληνύχτα και καλή τύχη Ξηρόμερο!!!

Αστακηνoς ή Aστακίωτης

2 σχόλια:

  1. 400 ευρω κανει καθε κλανια καθε πρωι του πυθαγορα στον αθλιο πασοκικο ανεπαρκη ενετοιμο καλλικρατη.
    δινει χιλιαδες ευρω απο την τσεπη του για το μπαχαλο που του εφτιαξε ο ραγκουσης. να ελθουν ορκωτοι για το ....τεραστιο σκανδαλο που προεκυψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπηρώ να γράφουν τέτοια για τον κο Σαμαρά .Αφήστε να κάνει την θητεία του και μετά εδώ είμαστε να τον κρίνουμε, αν και πιστεύω ότι ξεκίνησε πολύ καλά σε ένα φτωχό δήμο από πλευρας κου Ραγκούση με το καλλικράτη.
    Μαύριακας Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad