"Μας κατέστρεψε το παιδί" - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Απριλίου 2011

"Μας κατέστρεψε το παιδί"

Αυτή η είδηση δεν χωράει σε ανθρώπινο νου! Ένας 75χρονος από τον Πλάτανο Ναυπακτίας βίαζε ένα 13χρονο αγόρι κατ΄εξακολούθηση.

Ο 75χρονος δεν δίστασε να βιάσει το ανήλικο αγόρι μέσα στο ίδιο του το μαγαζί, αλλά και μέσα στο σπίτι ενός γείτονα!

Τα βασανιστήρια του παιδιού συγκλόνισαν την τοπική κοινωνία, αφού μεταξύ άλλων αποκαλύφθηκε ότι ο παντοπώλης το ανάγκαζε με τη βία να υποκύπτει στις αρρωστημένες του ορέξεις, να βλέπει πορνό με άντρες και να διαβάζει ομοφυλοφιλικά περιοδικά.

Χρησιμοποίησε μάλιστα και απορρυπαντικό πιάτων την μια φορά –το οποίο έβαλε στα γεννητικά του όργανα-, ενώ την επόμενη έκανε χρήση…κεριού!

Σύμφωνα με το dete.gr, ο ηλικιωμένος παντοπώλης, ασέλγησε συνολικά στο θύμα του τέσσερις φορές, αποπλανώντας το ανήλικο παιδάκι με σοκολάτες και… κρουασάν.

Το δράμα του 13χρονου αποκαλύφθηκε όταν δεν άντεξε άλλο και πήγε σε ένα καφενείο όπου το μαρτύρησε όλα σε μια γειτόνισσα και ένα θαμώνα.

Μέχρι και τη μητέρα και τη γιαγιά του απειλούσε πως θα σκοτώσει αν δεν έκανε όσα του έλεγε. Τελικά, ο 75χρονος κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου κατ΄εξακολούθηση και καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας σε δώδεκα χρόνια φυλάκιση και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για πέντε έτη.

Όπως είναι φυσικό οι συγγενείς του παιδιού δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την απόφαση, ενώ η γιαγιά του κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ξέσπασε σε κλάματα φωνάζοντας: «μας κατέστρεψε το παιδί».

Πηγή: star/dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad