Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες 2011 στον Αστακό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Μαΐου 2011

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες 2011 στον Αστακό

Τo καλοκαίρι του 2011 η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο. Τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics 2011.

Τους μοναδικούς αγώνες στον κόσμο, όπου όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές είναι Νικητές. Νικητές στον αγώνα τους για το σεβασμό μας στη διαφορετικότητά τους. Νικητές στον αγώνα τους για την αυτοεκτίμησή τους. Νικητές στον αγώνα τους για την υπεράσπιση των ξεχωριστών τους ικανοτήτων.

Από τις 25 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου του 2011 στην Αθήνα, 7.500 Αθλητές Special Olympics από 185 χώρες θα λάβουν μέρος σε 22 Ολυμπιακού τύπου αθλήματα.

Η πόλη του Αστακού θα έχει την χαρά να δεχτεί τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στις 16 Ιουνίου 2011, στα πλαίσια της διαδρομής της φλόγας, όπου θα πραγματοποιηθούν και διάφορες εκδηλώσεις όπως χοροί με τον Χορευτικό Όμιλο Αστακού, κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις εκείνης της ημέρας, θα αναφέρουμε σε ένα επόμενο άρθρο μας.

1 σχόλιο:

  1. μα είναι δυνατών μια χώρα που ξεψυχάει και καταρρέει να θέλει να διοργανώσει αγώνες αγώνες τέτοιου είδους; καλά το πάθημα δεν έγινε μάθημα από την ρεμούλα και την σπατάλη των ολυμπιακών αγώνων !!! προφανώς κάποιοι δεν έχουν φάει τίποτα ή δεν φάγανε αρκετά και τώρα θέλουν να πάρουν και τα ρέστα τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad