Η γραφειοκρατεία σε όλο της το μεγαλείο στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Μαΐου 2011

Η γραφειοκρατεία σε όλο της το μεγαλείο στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου

Ακούστε τι έγινε στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου.

Ένας οδηγός πήγε να πληρώσει τα διόδια που το κόστος τους ήταν 3,10€. Έδωσε 5,20€ και έπρεπε να πάρει ρέστα 2,10€. Η υπάλληλος των διοδίων έδωσε στον οδηγό την απόδειξη και μέσα σε αυτή τα ρέστα.

 Ο οδηγός ξεκινώντας να φύγει πήγε να δεί τα ρέστα που του έδωσε η υπάλληλος μέσα στην απόδειξη και μετά εκπλήξεως είδε ότι του είχε δώσει μόνο τα 0,10 λεπτά χωρίς τα 2 ευρώ!

Αμέσως σταμάτησε το αυτοκίνητο, καθώς μόλις είχε περάσει την μπάρα η οποία είχε κλείσει και πήγε με τα πόδια στον κισέ και είπε στην υπάλληλο ότι του έδωσε λάθος ρέστα. Εκείνη παραδέχτηκε το λάθος της αλλά όπως του είπε, δεν μπορούσε να του δώσει τα 2 ευρώ και ότι θα έπρεπε να ερχόταν η υπεύθυνη των διοδίων, ενώ δεν είχε περάσει ούτε ένα λεπτό!

Όταν ήρθε η υπεύθυνη, αφού ενημερώθηκε για το συμβάν, άρχισε να ζητά τα στοιχεία του οδηγού (διεύθυνση, κ.τ.λ.) και του είπε ότι θα πρέπει πρώτα να κλείσουν ταμείο και αν δούν τη διαφορά τότε θα στείλουν τα δύο ευρώ στο σπίτι του οδηγού. Τρέχα γύρευε δηλαδή! Μην ζημιωθεί η εταιρεία 2€!!!

Ελπίζουμε τα 2€ να μην τα στείλουν σε επιταγή και ποιος τρέχει στις τράπεζες! Ελλάς το μεγαλείο σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad