Στο σκαμνί Αλβανός που κατηγορείται ότι σκότωσε έγκυο συμπατριώτισσά του στο δρόμο Αγρινίου-Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Μαΐου 2011

Στο σκαμνί Αλβανός που κατηγορείται ότι σκότωσε έγκυο συμπατριώτισσά του στο δρόμο Αγρινίου-Αστακού

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, τεχνητή διακοπή εγκυμοσύνης, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία , καθώς και κλοπή δικάζεται στο Κακουργιοδικείο Αμαλιάδας ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας.

Ο αλλοδαπός, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε σκοτώσει στα μέσα του Ιανουαρίου του 2010 μια 25χρονη συμπατριώτισσά του...
η οποία ήταν έγκυος, στο δρόμο Αγρινίου-Αστακού στη περιοχή του  Αγ. Γιάννη.

Σύμφωνα με όσα ανάφερε στην απολογία του ο 32χρονος, προέβη στην στυγερή πράξη του, μόλις έμαθε πως η γυναίκα ήταν έγκυος η οποία τον πίεσε να ζήσουν μαζί. Στη συνέχεια ωστόσο μετά από λογομαχία την πυροβόλησε και την τραυμάτισε θανάσιμα.

Νέα Ενημέρωση (11/5/2011): Μετά από πολύωρη διαδικασία ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή ισόβια για την μεν ανθρωποκτονία και σε 5ετή κάθειρξη και 19 ημέρες φυλάκιση για όλες τις υπόλοιπες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad