Τα καλύτερα του Αλ Τσαντίρι Νιούζ - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Μαΐου 2011

Τα καλύτερα του Αλ Τσαντίρι Νιούζ

Ο Στρος Καν είχε την τιμητική του εχθές στο Αλ Τσαντίρι Νιούζ του Λάκη Λαζόπουλου.

Η καμαριέρα με τον Μεσιέ Ντομινίκ αντάλλαξαν λόγια που λίγοι γνωρίζουν.

Ιδού ο διάλογος:

 Καμαριέρα: «Ηello… Mr Stros… Can i… stros;». Μόλις είδε τον Ντομινίκ μπροστά της, φώναξε: «Τι πα να καν;»

Κι ο Stros φωνάζει «εδώ θα σε ξεκάν!».

«Μη… μην έρχεσαι κατά πάν», του είπε, αλλά ο ασυγκράτητος επικεφαλής του ΔΝΤ της είπε «Ωραία έλα εσύ και κάτσε… απάν…»

«Κύριε Stros Καν δεν κάνει αυτά που καν…». 

Ο απολαυστικός διάλογος ανήκει στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ και τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος πήρε ξεσκονόπανα και σφουγγαρίστρες και ντύθηκε καμαριέρα για να δώσει όλες τις απαντήσεις στο μυστήριο που καλύπτει το θέμα του Στρος Καν. Είχε δε και την απάντηση για το λόγο που ο Στρος Καν άφησε το κινητό του στην σουίτα: «610 αναπάντητες του Γιώργου βρήκανε στο κινητό του, ήταν δυνατόν να μην το πετάξει;»

Παράλληλα, ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε ότι σύντομα θα γυριστεί τριλογία από... τσόντες με πρωταγωνιστή τον Στρος Καν, με την πρώτη να έχει τον τίτλο «Σκύψε χρεωκοπημένη» και τις άλλες δύο να αφορούν το... «Μουνημόνιο» και τον... «Πουτανικό».

Τέλος, μετέφερε την πληροφορία ότι ο γάλλος πολιτικός ζήτησε να προσλάβει ελληνίδα δικηγόρο που εξειδικεύεται σε συγκεκριμένες υποθέσεις στιγμιαίων λαθών. Ποια; Την... Αλίκη του Πασχάλη!
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΠηγή: star/newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad