Συνεχίζει τις επιτυχίες ο Αστακός στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Μαΐου 2011

Συνεχίζει τις επιτυχίες ο Αστακός στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!

Στους οχτώ καλύτερους αθλητές της Νοτίου Ελλάδος στην κατηγορία τους, τρεις αθλητές του Αστακού:

ΒΟΤΣΗΣ ΘΕΩΔΟΡΟΣ, ΚΟΝΙΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΖΟΥΡΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ !!!

Οι αγώνες έγιναν στο Ολυμπιακό χωριό την 7-5-2011 και οι παραπάνω αθλητές πήραν το εισιτήριο για να συμμετάσχουν...
στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ στο οποίο θα συναντήσουν και τους οχτώ καλύτερους που θα βγουν από την Βόρειο Ελλάδα και θα παλέψουν για την διάκριση.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία πέραν τον προκριθέντων είναι η εμφάνιση και η απόδοση και των άλλων που αποκλείστηκαν, αφού εκτός από τον αθλητή ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ Ιωάννη που βρέθηκε σε άσχημη μέρα και έχασε από τον αθλητή από τον σύλλογο της Κρήτης οι αθλητές ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ Θωμάς και ΠΑΠΑΖΩΗΣ Θεοφάνης εντυπωσίασαν τόσο σε δύναμη όσο και σε τεχνική και μετά από σκληρή μάχη φτάνοντας στην παράταση έχασαν στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα!!!

Ο σύλλογος ειδικά την φετινή περίοδο βρίσκεται σε πολύ ανοδική πορεία και διαφημίζει τον Αστακό με τον καλύτερο τρόπο. Πραγματικά αυτό το άθλημα στον Αστακό κερδίζει διαρκώς φίλους πέραν των αθλητών οι οποίοι ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη και ζουν και αποκτούν σημαντικές εμπειρίες αλλά και διακρίσεις.

Συγχαρητήρια σε όσους συντέλεσαν και συντελούν σ’ αυτή την πορεία.

ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΖΑΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad