«Ξύπνησαν οι Έλληνες» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Μαΐου 2011

«Ξύπνησαν οι Έλληνες»

Γυρίζουν τον κόσμο οι φωτογραφίες των Ελλήνων που έχουν γεμίσει το Σύνταγμα μέσω του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters.

Μάλιστα, στην κορυφή βρίσκεται η φωτογραφία με το πανό, «Ξυπνήσαμε».

Πλήθος κόσμου έχει ήδη συρρεύσει στην πλατεία Συντάγματος από το κίνημα "Αγανακτισμένοι πολίτες" που δημιουργήθηκε μέσω Facebook και στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερο από 25.000 πολίτες που αντιδρούν στην συνεχή κυβερνητική πολιτική λιτότητας και επώδυνων μέτρων.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι νιώθουν απίστευτη οργή, γιατί πληρώνουν αμαρτίες άλλων με αποτέλεσμα να υποθηκεύεται το ίδιο τους το μέλλον. 

Στο Σύνταγμα βρίσκονται περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι και ο αριθμός όσο περνάει η ώρα όλο και θα αυξάνεται. Κλειστοί από τους διαδηλωτές είναι όλοι οι δρόμοι του κέντρου από το Σύνταγμα μέχρι και την Ομόνοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad