Οι πρώτες φωτογραφίες από την σύλληψη του Στρος Καν - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Μαΐου 2011

Οι πρώτες φωτογραφίες από την σύλληψη του Στρος Καν

Σε κρατητήριο του Harlem μεταφέρθηκε ο Ντομινίκ Στρος-Καν, μετά την αναβολή της δίκης του, ενώ το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια του κατηγορουμένου υποβάλλεται σε εξετάσεις DNA σε εργαστήρια του FBI.

Ο Γάλλος πολιτικός συναίνεσε στην ιατροδικαστική εξέταση του σώματός του από τις αρχές.


«Ο πελάτης μας συναίνεσε πρόθυμα στην επιστημονική και ιατροδικαστική εξέταση απόψε, κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης και για την ώρα έχουμε συμφωνήσει για την αναβολή της κλήσης ενώπιον του δικαστηρίου, μέχρι αύριο το πρωί. Είναι κουρασμένος, αλλά είναι καλά. Ο δικαστής θα αποφασίσει αν ο Στρος-Καν θα αποφυλακιστεί με εγγύηση και με ποιες προϋποθέσεις» σημείωσε ένας από τους δικηγόρους του, ο Γουίλιαμ Τέιλορ.

Ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν δεν απολαμβάνει διπλωματικής ασυλίας απέναντι στις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που τον βαραίνουν, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

 "Δεν έχει διπλωματική ασυλία", τόνισε ο Τζον Γκρίμπελ.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως ο Στρος-Καν μεταφέρθηκε από τη μονάδα ειδικών θυμάτων, στο Χάρλεμ και θα προσαχθεί στις 10:30 το πρωι ώρα Νέας Υόρκης σε δικαστήριο στο Νότιο Μανχάταν, όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

 "Ο δικαστής θα αποφασίσει αν ο Στρος-Καν θα αποφυλακιστεί με εγγύηση και με ποιές προϋποθέσεις", κατέληξε ο Γκρίμπελ.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, θα εξεταστούν τα ρούχα του για δείγματα DNA, αλλά και ο ίδιος για το αν φέρει γρατσουνιές ή άλλα τραύματα.

Επίσης ο δικηγόρος του Στρος Καν ενημέρωσε ότι η προσαγωγή του πελάτη του ενώπιον των δικαστών για να απαγγελθούν κατηγορίες, αναβλήθηκε μέχρι σήμερα το πρώι, προκειμένου να διενεργηθούν πρώτα οι ιατρικές εξετάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ






ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad