Συνάντηση εργασίας για τα έργα του Ε.Σ.Π.Α. στην Αιτωλοακαρνανία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Μαΐου 2011

Συνάντηση εργασίας για τα έργα του Ε.Σ.Π.Α. στην Αιτωλοακαρνανία

Η πορεία υλοποίησης των έργων του Ε.Σ.Π.Α. στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας ήταν το αντικείμενο της συνάντησης εργασίας που είχε εχθές ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος με τη βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Σοφία Γιαννακά.

Στην διάρκεια της συνάντησης...
εξετάστηκαν τα έργα που έχουν ήδη ενταχθεί σε διάφορες θεματικές προτεραιότητες του Ε.Σ.Π.Α., ενώ μελετήθηκαν τρόποι επιτάχυνσης των διαδικασιών και άρσης τυχόν προβλημάτων.

Συνολικά βρίσκονται εν εξελίξει 22 έργα προϋπολογισμού 83.741.266,20 €, τα οποία, όπως υπογραμμίστηκε, θα συμβάλλουν στην αξιοποίηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

Επίσης εξετάστηκαν οι δυνατότητες ένταξης νέων έργων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η οποία και θα αναλάβει το Ε.Σ.Π.Α. από την 1η Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad