Οι Ράδιο Αρβύλα σχολιάζουν την σύλληψη του Στρος Καν - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Μαΐου 2011

Οι Ράδιο Αρβύλα σχολιάζουν την σύλληψη του Στρος Καν

Οι Ράδιο Αρβύλα σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο την είδηση της σύλληψης του Στρος Καν μετά απο την απόπειρα βιασμού της καμαριέρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

1 σχόλιο:

  1. Η χθεσινή ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας αποτελεί την ταφόπλακα στην μεταπολιτευτική δημοκρατία μας που εδώ και καιρό βρισκόταν σε κώμα…
    Περιθώρια αμφισβήτησης πλέον δεν υπάρχουν ακόμη και για τους εγκάθετους παπαγάλους που προσπαθούν να μας παρουσιάσουν το μαύρο για άσπρο.
    Ο Γιούνκερ αποφάσισε πως τα κόμματα στην Ελλάδα δεν έχουν δικαίωμα δια να ομιλούν! Δεν μπορεί να υπάρξει άλλη άποψη άλλη λύση, δίνοντας μια νέα διάσταση στην ευρωπαϊκή έννοια της δημοκρατίας και στα αδιέξοδα και επικίνδυνα διλήμματα του ΓΑΠ που έλεγε ή Μνημόνιο ή χρεοκοπία.
    Το τσίρκουλο που έχουμε για κυβέρνηση φυσικά και δεν σχολίασε, άλλωστε ποιο γιουσουφάκι σχολιάζει την απόφαση του σουλτάνου του; Εκτελεί εντολές εδώ και ενάμιση χρόνο, έχει εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία προ πολλού και δεν μπορεί να ενδιαφέρεται τώρα για γελοιότητες όπως η ελευθερία της γνώμης των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad