Εφημερίδα "Συνείδηση" για Δήμο Ξηρομέρου: "Κερδίζει το στοίχημα" - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Μαΐου 2011

Εφημερίδα "Συνείδηση" για Δήμο Ξηρομέρου: "Κερδίζει το στοίχημα"

Μας στάλθηκε το παρακάτω άρθρο που είναι αναδημοσίευση από την εφημερίδα "Συνείδηση" με ημερομηνία κυκλοφορίας την 30/04/2011 και ημέρα Σάββατο:

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ



4 σχόλια:

  1. εγώ σε άλλο δήμο ζω γιατί δεν βλέπω ούτε ένα όφελος από αυτό το κερδισμένο στοίχημα. μας δουλεύετε στεγνά χωρίς ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για εναν άνθρωπο που ηθελημένα δεν βλέπει,σίγουρα δεν υπάρχει κερδισμένο στοίχημα.
    δεν μπορεί να μην είδες τη διαφορά στον τρόπο διοίκησης του Δήμου, στις διάφανες συμβάσεις έργων,στην καθαριότητα καιστην αποφασιστικότητα της νέας Δημοτικής Αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χα χα χα διαφανές συμβάσεις είπες ; ανοιχτομάτης, έχεις παρωπίδες; αν αυτά που ειπώθηκαν σήμερα στην οικονομική επιτροπή τα είχε κάποιος καταγράψει, τι ψηφίσαν και τι ευνοούσαν; και τα έβγαζαν στο διαύγεια θα γινότανε της διαύγιας και της διαφάνειας το κάγκελο παρέα και εσύ δεν θα μιλούσες διαφάνεια!!!
    όταν μάθεις τι θέμα ήταν το 9 της οικονομικής επιτροπής σήμερα; και που πήγαν τα λεφτά; έλα να τα ξανά πούμε, ή μήπως θες να σου πω και για τα θέματα 7,3,και 4 τη διαφάνεια μου μέσα!!! αλλά που θα πάει θα έρθει η μέρα..., σήμερα κρύβονται ή κυκλοφορούν με μπράβους οι βουλευτές θα έρθει η μέρα που θα πάθουν τα ίδια οι Δήμαρχοι και οι δημοτική σύμβουλοι καληνύχτα Ξήρόμερο και όνειρα γλυκά!!! τον εφιάλτη σου τον βλέπεις την ημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε, όταν ανέλαβε η νέα Δημοτική Αρχή, δεν υπήρχε ευρώ ούτε για σακούλες σκουπιδιών, αυτό σου το γράφω γιατί επί 8 χρόνια που ήταν Δήμαρχος ο Πυθαγόρας Σαμαράς, απο το τελευταίο Δημοτικό Διαμέρισμα του Πρώην Δήμου Αστακού μέχρι και τον Αστακό, γίνανε πλακοστρώσεις, ασφαλτοστρώσεις, φωτισμοί μεχρι και τον τελευταίο οικισμό και άφησε και αποθεματικό 1.5 δις ευρώ.
    και να είσαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνει και τώρα, θα βρεί πόρους και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, θα κάνει έργα και αυτό θα το δείς στην πορεία και δεν είναι τυχαίο που βγήκε για 3η φορά Δήμαρχος και δεν έχει ανάγκη να κυκλοφορεί με μπράβους για να μην τον λιντσάρουν γιατι εχει ένα Ξηρόμερο απο πίσω του.
    είναι ένας γνήσιος Ξηρομερήτης που ξεκίνησε απο οδηγός λεωφορείων και έγινε ένας απο τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στην Ελλάδα. αυτά σου τα γράφω αγαπητέ φίλε για να δείς το πειόν του Πυθαγόρα Σαμαρά.
    όσο για την οιθκονομική επιτροπή που λές, είναι 4 μήνες που έχει αναλάβει και έχει βρεί ένα σωρό προβλήματα και προσπαθεί να τα βάλει σε σειρά ένα ένα και δεν περίμενα να κάνεις κριτική μέσα στους 4 μήνες, αυτό σημαίνει εμπάθεια. δεν μπορώ να σου απαντήσω τιποτα άλλο, θα σου απαντήσω όμως στο τέλος του χρόνου με τον ισολογισμό και τον απολογισμό.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad