Μικρή η απήχηση των "Αγανακτισμένων" στον Αστακό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Ιουνίου 2011

Μικρή η απήχηση των "Αγανακτισμένων" στον Αστακό

Εχθές στη πλατεία του Αστακού διοργανώθηκε συγκέντρωση Αγανακτισμένων που όμως δεν είχε την απήχηση που όλοι θα θέλαμε να έχει. Ίσως για το λόγο ότι διοργανώθηκε μόλις μια μέρα πριν και πολλοί δεν το γνώριζαν.

Στη πλατεία συγκεντρώθηκαν γύρω στα...
50 άτομα ενώ κόσμος πηγαινοερχόταν από την παραλία στην πλατεία. Οι συγκεντρωμένοι κάθονταν στη μέση της πλατείας διαμαρτυρόμενοι με την παρουσία τους για τα μέτρα της Κυβέρνησης ενώ κάποια στιγμή άρχισαν να χειροκροτούν.

Έστω πάντως και αυτοί οι λίγοι που συγκεντρώθηκαν εχθές στον Αστακό μαζί με τους υπόλοιπους Αγανανκτισμένους που συγκεντρώθηκαν στις πλατείες όλης της χώρας, δείχνει ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο πια και αυτοί που κυβερνούν και δεν ιδρώνει το αυτί τους με αυτές τις συγκεντρώσεις όπως φαίνεται, θα πρέπει να αφουγκρασθούν τον κόσμο, τους πολίτες αυτής της χώρας και όχι να είναι πιόνια της Ευρώπης, του ΔΝΤ και της Αμερικής γιατί τα χειρότερα γι' αυτούς θα έρθουν... ο κόσμος θα επαναστατήσει και τότε δεν θα έχουν που να κρυφτούν!

1 σχόλιο:

  1. ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΙΑ;ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥΣ!ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ!ΕΛΠΙΖΩ Η ΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad