Κατοχή: Νεαροί ξυλοκόπησαν άγρια γείτονά τους - Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Ιουνίου 2011

Κατοχή: Νεαροί ξυλοκόπησαν άγρια γείτονά τους - Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ένας 40χρονος κάτοικος Κατοχής Μεσολογγίου, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε σχεδόν μέχρι θανάτου από νεαρούς γείτονές του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, η ομάδα των νεαρών επιτέθηκε στον άτυχο άνδρα μέρα - μεσημέρι...
και σε κεντρικό σημείο του χωριού, σε κοινή θέα δηλαδή, με τους δράστες να μην υπολογίζουν κανέναν και τίποτα, χτυπώντας βάναυσα τον γείτονά τους με λοστούς και ξύλα.

Το θύμα μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο από κατοίκους της περιοχής, ενώ οι δράστες, μετά το απύθμενο θράσσος που επέδειξαν, εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας από το χωριό.

Πηγή: dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad