"Αυτό που φταίει είναι το παλιομοδίτικο μοντέλο που διοικείτε τον Δήμο" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Ιουνίου 2011

"Αυτό που φταίει είναι το παλιομοδίτικο μοντέλο που διοικείτε τον Δήμο"

Κυρία Σαμαρά

Όταν πριν από λίγες ημέρες τόλμησα να δείξω κάποιες εικόνες απείρου κάλους από το Νεκροταφείο Αστακού και το πράσινο κάποια ζλάπια μου την πέσανε , λέγοντας ότι σας κατηγορώ δείχνοντας δυο εικόνες.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν τους βάλατε εσείς.
Θα πρέπει ξέρουν αυτά τα ζλάπια ότι σήμερα με μια απλή ψηφιακά μηχανή μπορείς να έχεις όχι απλά δύο φωτογραφίες αλλά 502 . Μη με τσαντίσουν και με κάνουν να ανεβάζω στο Internet κάθε ημέρα από είκοσι δύο φωτογραφίες.

Ο στόχος μου δεν ήταν να σας μειώσω ή να σας κοντύνω , γιατί και αρκετά ψηλή και ωραία γυναίκα είστε και δεν μου αρέσει να στενοχωρώ ωραίες γυναίκες , οι οποίες εξ άλλου είναι η αδυναμία μου . Στόχος μου ήταν να σας ξυπνήσω. Έτσι την άλλη ημέρα δώσατε εντολή και κλάδεψαν τους θάμνους στην πλατεία και πότισαν κανά δυο φορές το γκαζόν , το οποίο όμως είναι ξερό ακόμη, γιατί απλά θέλει πότισμα κάθε ημέρα. Όσο για το Νεκροταφείο, αλλά και για τα περισσότερα όπως μαθαίνω δεν έγινε μέχρι στιγμής τίποτα.

Εγώ δεν είπα ότι δεν προσπαθείτε , αλλά το μοντέλο που διοικείτε τον Δήμο , παρά το γεγονός ότι ντύνεστε πολύ κομψά και μοντέρνα είναι παλιομοδίτικο . Αλήθεια υπάρχει συλλογική προσπάθεια; Έχετε κανέναν Δημοτικό Σύμβουλο να σας βοηθάει ; Ο ρόλος της Αντιδημάρχου δεν είναι να φορέσει τα γάντια , το τζινάκι και με την σκούπα και το φαράσι να πάει στις γειτονιές με τους εργάτες , άλλα Ξανθόπουλου , για να την δει η κυρά Κατίνα και να πει τη Χαϊδοκόπελα που είναι, αυτός είναι λαϊκισμός εποχής Ξανθόπουλου και Μάρθας Βούρτση. Ο ρόλος πρέπει να είναι να προγραμματίσει , να σχεδιάσει, να οργανώσει να αναθέσει και να ελέγξει . Διαφορετικά ντουφεκάει στο γάμο του Καραγκιόζη.



Για να σας αποδείξω ότι ντουφεκάτε στον γάμο του Καραγκιόζη με το μοντέλο διακυβέρνησης σας δεν θα αναρτήσω 501 φωτογραφίες , αλλά μόνο μία από γκαζόν του Παιδικού Σταθμού Αστακού . Νομίζετε ότι σας τιμά αυτή η φωτογραφία . Εγώ δεν νομίζω ότι αυτή είναι η ευαισθησία σας για τα μικρά Παιδιά . Εγώ πιστεύω ότι διαθέτετε μεγάλη ευαισθησία και αγάπη για τα μικρά παιδιά. Αυτό που φταίει είναι το παλιομοδίτικο μοντέλο σας διακυβέρνησης του Δήμου , χωρίς συλλογική προσπάθεια , αλλά μόνο με εφέ . Αλήθεια αυτόν τον Ειδικό Σύμβουλο που δηλώνει με πολύ καμάρι Καράβλαχος τι τον έχετε ; Τον έχετε για να βρίζει τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό της χώρας, που αν μη τι άλλο προσπαθεί να σώσει την χώρα , είτε συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος μαζί του.

Δεν σκοπεύω να επανέλθω, γιατί στηρίζομαι στον Τζόνι του Μπένι..

Ο Μεταμεληθείς

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

3 σχόλια:

  1. ένα σύντομο ανέκδοτο:
    Οταν Γιωργάκη σώσει την χώρα τότε και ο Δήμος Ξηρομέρου θα κάνει έργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννάκη αγόρι μου, δε προσπαθείς πολύ! Βάλε τα δυνατά σου! Κάνε περισσότερες επιθέσεις στην αντιδήμαρχο, βάλε κι άλλο ψέμα, ίσως μ αυτόν τον τρόπο την αναγκάσεις να ξαναρχίσει να σου δίνει τα πενηντάεβρα που σου έκοψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θιχτηκες εσυ 11:51 απο αυτα που λενε παραπανω? Αφεντικο σου ειναι η αντιδημαρχος? Εσενα δηλαδη που την υπερασπιζεσαι σου δινει πενηνταευρα? Αν ειναι ετσι να την υπερασπιστουμε και εμεις...
    Η αντιδημαρχος ειναι εξυπνη γυναικα και μπορει να υπερασπιστει μονη της τον εαυτο της, δεν χρειαζεται υπερασπιστες, ειδικα σαν κι εσενα... τις χαλανε το ιματζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad