Βρήκαν τον έναν από τους τρείς Αλβανούς για τη χασισοφυτεία στα λουτρά Τρύφου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιουλίου 2011

Βρήκαν τον έναν από τους τρείς Αλβανούς για τη χασισοφυτεία στα λουτρά Τρύφου

Αδυνατισμένος και καταπονημένος, συνελήφθη ο 38χρονος Αλβανός που αναζητούνταν με άλλους δυο ομοεθνείς του, για την χασισοφυτεία στα λουτρά Τρύφου.

Ο Αλβανός, είχε διαφύγει της σύλληψης στην επιχείρηση της αστυνομίας πριν από οκτώ μέρες και περιπλανιόνταν στο δάσος της περιοχής...
χωρίς να τρώει και πίνοντας το νερό από την πηγή που βρίσκεται κοντά και την οποία ακολουθούσε για να βγει στον εθνικό δρόμο.

Συγγενείς του από την Αλβανία, ήρθαν ανήσυχοι, αφού δεν είχε δώσει σημεία ζωής, ενώ γνώριζαν ότι αντιμετώπιζε κατηγορίες για την χασισοφυτεία.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες οι έρευνες της αστυνομίας, συνεχίζονταν στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ σε αυτές τελευταία συμμετείχαν και οι συγγενείς του 38χρονου Αλβανού που σήμερα το πρωί, μόλις τους είδε μαζί με τους αστυνομικούς, αποφάσισε να παραδοθεί σε μικτό κλιμάκιο αστυνομικών της ΟΠΚΕ και της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την ανεύρεση και των άλλων δύο Αλβανών.

Επίσης η Αστυνομία συνεχίζει να συγκεντρώνει στοιχεία και να ερευνά σε βάθος, μετά την ανακάλυψη της τεράστιας φυτείας, αφού θεωρείται βέβαιο πως από πίσω κρύβεται οργάνωση με πολλά μέλη, για την διοχέτευση μεγάλων ποσοτήτων χασίς.

Με την απαγγελία κατηγοριών και στον συλληφθέντα Αλβανό και πιθανότατα στα τέλη της εβδομάδας, αναμένεται να γίνει και η καταστροφή των 1300 δενδρυλλίων και των σαράντα κιλών χασίς που βρέθηκαν στην χασισοφυτεία στα λουτρά Τρύφου.

πηγή: agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad