Νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών μέσω ΙΚΑ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

31 Αυγούστου 2011

Νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών μέσω ΙΚΑ

Προχωρούν οι της "κυβέρνησης" του ΠΑΣΟΚ, στην έμμεση νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών μέσω του ...ΙΚΑ!

Αυτό βγαίνει και από τις δηλώσεις του διοικητή του Ιδρύματος Ροβέρδου Σπυρόπουλου στην εκπομπή του MEGA "Κοινωνία ώρα MEGA".

Ο τύπος αυτός λοιπόν, μας είπε ότι με την αρχή της ισχύος του εργόσημου θα μπορούν ακόμα και οι λαθρομετανάστες, άσχετα από το χρόνο εισόδου τους στη χώρα, να προσέρχονται στα ΚΕΠ και να προμηθεύονται Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)!

Και τι άλλο είπε αυτός; Ότι η χορήγηση ΑΜΚΑ στους λαθρομετανάστες, είναι "προσοδοφόρα" για το ΙΚΑ, όπως και "κοινωνικά δίκαιη"!

Πάλι τα ίδια έωλα επιχειρήματα! Και εδώ, πέταξε και την ουσία: οι λαθρομετανάστες μετά από πέντε χρόνια ως κάτοχοι ΑΜΚΑ, θα δύνανται να διεκδικούν... τη νομιμοποίησή τους! Και προφανώς και αργότερα και άλλα πράγματα, λέμε εμείς...

Και όλα αυτά, την ώρα που οι Έλληνες νέοι μεταναστεύουν κατά χιλιάδες στο εξωτερικό σε αναζήτηση εργασίας, καθώς δεν υπάρχουν πλέον μεροκάματα πουθενά στην επικράτεια...
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, προσπαθεί να βρει πλάγιους τρόπους για τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών και τη χορήγηση μακροπρόθεσμα και "ιθαγενειών", ώστε να διαλύσει τον εθνικό κορμό και να δημιουργήσει μια νέα γενιά "πράσινων" ψηφοφόρων...

Αναγνώστης (γιαννιώτης)

Η Φωτεινή Πιπιλή για το ίδιο θέμα:

Νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών μέσω… ΙΚΑ, καταγγέλλει, με επίκαιρη ερώτησή της προς τον Υπουργό Εργασίας και η γραμματέας μεταναστευτικής πολιτικής, Φωτεινή Πιπιλή, κατηγορώντας την Κυβέρνηση για πρωτοφανή και εθνικά επικίνδυνη πρακτική.

Αφορμή στάθηκαν δηλώσεις του Διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρδου Σπυρόπουλου, σε τηλεοπτικό σταθμό, σύμφωνα με τις οποίες με την αρχή της ισχύος του Εργόσημου θα μπορούν ακόμα και οι παρανόμως εισελθόντες και διαμένοντες στη χώρα, ανεξαρτήτως δε του χρόνου εισόδου να προσέρχονται στα κατά τόπους ΚΕΠ και να προμηθεύονται Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Η κα Πιπιλή ζητά να πληροφορηθεί εάν οι ανακοινώσεις Σπυρόπουλου έχουν την κάλυψη της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, τονίζοντας πως «είναι εθνικά επικίνδυνη η τακτική της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να επιχειρεί με κάθε τρόπο τη μετατροπή της Ελλάδας σε «παράδεισο» των παράνομων μεταναστών εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και των νομίμως εργαζομένων αλλοδαπών. Να αποσυρθεί αμέσως κάθε ανάλογη απόφαση ή καν σκέψη».

Όπως αναφέρει η βουλευτής της ΝΔ, μεταξύ άλλων, ο Διοικητής του ΙΚΑ επέμεινε ότι η χορήγηση ΑΜΚΑ σε όλους του παράνομους μετανάστες είναι και προσοδοφόρα για το ΙΚΑ, αλλά και κοινωνικά δίκαιη και διευκρίνισε ότι οι παράνομοι μετανάστες μετά από πέντε χρόνια θα μπορούν ως κάτοχοι πλέον του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης να διεκδικούν τη νομιμοποίησή τους.

πηγή: imerisia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad