"Άνανδρες αποφάσεις της τελευταίας στιγμής του Δήμου Βόνιτσας" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Αυγούστου 2011

"Άνανδρες αποφάσεις της τελευταίας στιγμής του Δήμου Βόνιτσας"

ΑΙΣΧΟΣ - ΝΤΡΟΠΗ
ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Αγαπητοί Αναγνώστες ....Ακούστε Αυτό ...Ακούστε...και διαβάστε τι συμβαίνει στην Εποχή του 2011....

Δήμος Βόνιτσας (τώρα με τον Καλλικράτη άλλαξε και όνομα)........Πρώτα ο Καποδίστριας και στην συνέχεια ο Καλλικράτης να δείτε που οι υπεύθυνοι του Δήμου θα τους επαναφέρουν στην ζωή με τις απαράδεκτες αποφάσεις.

Κύριοι και κυρίες...
Αγαπητέ Δήμαρχε και Αντιδήμαρχοι στην θέση που είστε σας επέλεξε ο κόσμος για να προσφέρετε έργο και όχι να κάθεστε σε καρέκλες και να αποφασίζετε με δόλιο τρόπο ,να αλλοιώνετε αποφάσεις ανάλογα με τις γνωριμίες και με το πόσο σας γλύφουν ή σας τάζουν.

Εκεί που είστε πληρώνεστε ως υπάλληλοι του Δημοσίου και με τις μηνιαίες περικοπές ΔΝΤ (Μαζί τα φάγαμε)

Αν γουστάρουμε θα απολυθείτε όχι αύριο (δυστυχώς ) αλλά σε 4 χρόνια.

ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΣΤΟΝ Κύριο Φερεντίνο, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού της Βόνιτσας.

Εμείς με όλο το σεβασμό Κύριε Αντιδήμαρχε ήρθαμε στο γραφείο σας τον Φεβρουάριο...μαζί συμφωνήσαμε να έρθουμε με την παράστασή μας << ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ>> το Καλοκαίρι του 2011, 09/08/2011 και ώρα 21:15 .Δώσαμε τα χέρια και είπαμε πως πρώτοι θα εμφανιστούμε σαν παράσταση και αν πάρετε άλλη να έρθει τουλάχιστον 10 ημέρες μετά από εμάς , ο ίδιος είπατε δεν θα φέρω καμία άλλη στον Δήμο.

Κατόπιν αυτού εμείς από τον Φεβρουάριο έως και σήμερα τηλεφωνήσαμε πάνω από 100 φορές, ζητήσαμε τον Κύριο Φερεντίνο στο τηλέφωνο του Δημαρχείου και πάντα ΄ήταν σε συμβούλιο, τον παίρναμε στο κινητό του και δεν το σήκωνε.

Άκου Φερεντίνο είσαι υπάλληλος όλων μας σε ψήφισαν οι Δημότες για να δουλεύεις σαν σκυλί από το πρωί μέχρι το βράδυ και όχι να δουλεύεις τους Δημότες.

Φερεντίνο είμαι ο Μακρής Γιώργος καταγωγή από Αιτωλ/νια --ΑΣΤΑΚΟ, εμείς σε αυτά τα μέρη έχουμε λόγο και φοράμε παντελόνια, την λέξη συμφωνία την γνωρίζεις; ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ σου λέει κάτι;

Αγαπητοί Δημότες ακούστε μετά από 1000 τηλέφωνα μιλήσαμε με τον κύριο Κασόλα άλλον υπεύθυνο, πόσους υπεύθυνους έχει αυτό το Δημαρχείο.

Ο Κύριος Φερεντίνος όμως ξεχωρίζει... είναι ανεύθυνος καταπατά τις συμφωνίες και μοιράζει απλόχερα ψεύτικες υποσχέσεις, αυτό τουλάχιστον έκανε σε εμάς.

Κλείσαμε με την άνω συμφωνία την παράσταση και αυτός έκλεισε για τις 07/08/2011 άλλη παράσταση...Φερεντίνο που ζείς; Σε άλλον πλανήτη ; Έτσι νομίζεις πως θα περάσει αυτό;

Ντροπή σας Κύριε Φερεντίνο...ο Κύριος Κασόλας μου είπε τηλεφωνικά έχω και μάρτυρες γιατί τον είχα σε ανοιχτή ακρόαση πως ενώ σας είπε- Μα τι κάνεις; Μήπως ξεχάστηκες; Έχουμε την παράσταση του ΜΑΚΡΗ στις 9/08/2011.

Και η απάντηση του Κυρίου Φερεντίνου ήταν :-Δε μπορώ να κάνω αλλιώς ,έδωσα το λόγο μου.

Κύριε Φερεντίνο εσείς μην το ξαναπείτε αυτό, εσείς δεν έχετε λόγο αυτό το αποδεικνύω εγώ οπότε με προκαλέσετε.

Κύριε Φερεντίνο στην πλάτη την δική μας ή άλλων θιάσων που δεν είναι γλύφτες σας ή λακέδες σας ή δεν μπορείτε να τους αρνηθείτε δεν θα προβάλετε τον εαυτό σας ως μεσία πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου σας ...

Οι Δημότες σας, ελπίζω να πιστέψουν την δική μας απεγνωσμένη φωνή και να σας τοποθετήσουν γρήγορα σε άλλη καρέκλα, αυτή της τραπεζαρίας του σπιτιού σας.

Αγαπητέ Δήμαρχε, δεν σας γνωρίζω αλλά αν έχετε στο επιτελείο σας ανθρώπους που φέρονται έτσι σε ανθρώπους που κατάγονται και από τον τόπο σύντομα θα γευτείτε την κατακραυγή όλων των πολιτών. Κύριε Δήμαρχε με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπό σας η δουλειά σας είναι οχι μόνο να αναθέτετε αρμοδιότητες σε διάφορα ποστα σε κάποιους που έφεραν σταυρούς αλλά να γνωρίζουν και το αντικείμενο απασχόλησης τους και όχι να το μαθαίνουν σε βάρος της πλάτης μας (άδικα και οχι με μπέσα)

Θέλαμε να περιοδεύσουμε στον Δήμο Βόνιτσας με την ΚΩΜΩΔΙΑ <<ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ>>

Δεν είχαμε καμία απαίτηση οικονομική από τον Δήμο. Και ερχόμαστε και με το ποιο φτηνό εισιτήριο στην Ελληνική αγορά με 10ευρώ είσοδο...και ο Κύριος Φερεντίνος τα έκανε σκατά στην προκειμένη υπόθεση.

Το μόνο που θέλαμε είναι την καλή σας διάθεση .

Η διάθεση όμως του Κυρίου Φερεντίνου ήταν άλλη να ζημιωθούμε εμείς το διαφημιστικό υλικό μας κόστος 3000 ευρώ και ένα ολόκληρο συνεργείο να χάσει τα μεροκάματό του...γιατί ο Κύριος Φερεντίνος φέρθηκε σαν Κύριος.

Ευτυχώς η Βόνιτσα έχει δικό της χαρακτήρα και δεν ταυτίζετε με αυτό της πράξης του Κυρίου Φερεντίνου απέναντί μας.

Ακούστε καλά...

Η Καλύτερη Κωμωδία της χρονιάς με τους πιο αξιόλογους - αξιοθαύμαστους ηθοποιούς του Ελληνικού Θεάτρου

Γιώργο Βσιλείου

Ευαγγελία Σαμιωτάκη

Γιώργο Μακρή

Γιώργο Λαμπάτο

Ν. Ζιάγκο

Αι. Κοντονίκου

Α. Σορώτου

Γ. Μαυράς

Με Σκηνικά και -ενδυματολογία άψογη και όχι με 5 τελάρα όπως κάνουν άλλοι------χωρίς να είναι επιβαλλόμενη από κάποια Περιφέρεια -Νομαρχιά ή Υπουργείο.

Παρακαλώ τους Δημότες Βόνιτσας και όχι μόνο να διαβάσουν το παράπονο αυτό και να ψάξουν καλά το θέμα............................

Σε αυτή την δύσκολη εποχή ο κόσμος θέλει να γελάει με κωμωδίες καλές...έχει πολλά προβλήματα και όχι να βλέπει παραστάσεις επιχορηγήσεων ή επιπέδου ή κουλτούρας όπως διαλαλούν οι υπεύθυνη..Αν είχαν επίπεδο και κουλτούρα θα είχαν παραιτηθεί.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ

Γιώργος Μακρής

3 σχόλια:

  1. en teli poio einai to provlima sas kyrie makri? oti o ferentinos epetrepse kai se deftero theatro na paiksei stin vonitsa? epeidi epetrepse stoys dimotes na exoyn mia defteri epilogi kai oxi na erthoyn ntavatziliki stin diki sas monadiki parastasi? nomizo oti xanete to opoio dikio sas me teties gliodis anakoinoseis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΠΡΕΠΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ. ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!
    ΤΣΑΜΠΑΤΖΗ! Ε! ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ! ΑΡΠΑΧΤΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μόνες κατηγορίες που πρέπει να απευθυνθούν στον κ. Φερεντίνο είναι γιατί επέτρεψε στο θίασο να περιοδεύσει στην περιοχή.
    Το κείμενο από την αρχή μέχρι το τέλος μόνο γέλια προκαλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad