Νεοχώρι: Δίπλα στη στάνη είχαν και τα χασισόδεντρα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

09 Σεπτεμβρίου 2011

Νεοχώρι: Δίπλα στη στάνη είχαν και τα χασισόδεντρα

Δώδεκα δενδρύλλια ινδικής κάνναβης εντόπισαν οι αστυνομικοί, τα οποία καλλιεργούσε στον προαύλιο χώρο της κτηνοτροφικής του μονάδας ένας 37 χρονος μαζί με τα δυο αδέλφια του, σε αγροτική περιοχή του Νεοχωρίου.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί του τμήματος Αιτωλικού σε συνεργασία με τους άνδρες της ΟΠΚΕ, πήγαν χθες το πρωί στις 7 στην περιοχή, όπου εντόπισαν τη μίνι φυτεία.

Εκείνη την ώρα έφτασε στο σημείο και ο 37χρονος μαζί με τους δυο αδελφούς του, για να περιποιηθούν τα ζώα τους, αλλά και τα φυτά τους. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 37χρονο, ενώ δυο αδελφοί του κατάφεραν να διαφύγουν.

Τα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Παράλληλα σε έρευνα που έγινε στο στάβλο βρέθηκαν και δυο κυνηγετικά όπλα, των οποίων διερευνάται η νομιμότητα, ενώ ακολούθησε έρευνα στο σπίτι των τριών στην Κατοχή, για τυχόν άλλα ευρήματα. Ο 37 χρονος κρατείται και αναζητούνται οι άλλοι δυο.

πηγή: thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad