Που πήγαν οι σημαδούρες της πλαζ στα γούλια; - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Οκτωβρίου 2011

Που πήγαν οι σημαδούρες της πλαζ στα γούλια;

Τα όρια που υπήρχαν στη πλαζ στο χοβολιό, στα γούλια, κάτι κόκκινες σημαδούρες που οριοθετούσαν μέχρι που μπορούν να κολυμπήσουν οι άνθρωποι τώρα που ήρθε ο χειμώνας ξαφνικά εξαφανίστηκαν και βρίσκονται μέσα σε μια ψαρόβαρκα λογικά για κάποιο συγκεκριμένο λόγο δηλαδή να τα βάζει σημαδούρες στα δίχτυα του και τα λοιπά.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

2 σχόλια:

  1. εδω καραβια χανοντε, συμαδουρες αρμενιζουν !!!!
    και για να μην ειμαι τοσο αοριστος το κανω πιο συγκεκριμενο !!!
    1)που πηγε το πρασινο λεοφωριο που πριν χρονια ειχε δορισει ο δημος πειραια στο δημο Αστακου ??
    2)που πηγε το ιχ αυτοκινιτο μαρκασ nisan που ο δημος αγορασε πριν 4 χρονια ?πιος το χρηχημοποιει και πιος του βαζει βενζινα?
    3)τι εγιναν οι σκουπες-φορτιγα που αγοραστικαν το ιδιο ετος ??

    πιο το κερδος του τοπου απο ολα τα παραπανω ???
    ξυπνατε -Αστακιοτες !!!!δητε ξεκαθαρα πιο ειναι το συμφερον του τοπου !!σταματιστε να χαιδευεστε καθε φορα που βλεπετε καποιον υποψιφιο γιατι αλλιως θα πηγαινουμε απο το κακο στο χειροτερο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σας και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας.
    Ελπίζω το άρθρο και η φωτογραφία να είναι αποτέλεσμα της διαρκούς αναζήτησης των "στραβών" στον τόπο μας και όχι αποτέλεσμα υστεροβουλίας.
    Οι συγκεκριμένες τσαμαδούρες αγοράστηκαν από τον συγκεκριμένο ψαρά και με δική του πρωτοβουλία τοποθετήθηκαν στη θαλάσσια περιοχή για προστασία των κολυμβητών, το καλοκαίρι πέρασε και ο ίδιος τις έβγαλε να μην χαθούν απο την κακοκαιρία και να ξαναχρησιμοποιηθούν το επόμενο καλοκαίρι.
    Είναι λοιπόν άδικο γιαυτόν που έκανε κάτι χρήσιμο να κατηγορείται από αυτούς που αναγνωρίζουν το σκάφος του στη φωτογραφία.
    Νομίζω ότι η δεοντολογία επιβάλει να αναρτήσετε διορθωτικό άρθρο για την αποκατάσταση της αλήθειας.
    Ο αναγνώστης σας
    Διονύσης Δεμερούκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad