Ο Λουκάς Παπαδήμος νέος πρωθυπουργός - Και τώρα τι; - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Νοεμβρίου 2011

Ο Λουκάς Παπαδήμος νέος πρωθυπουργός - Και τώρα τι;

Ο νέος πρωθυπουργός της χώρας κ. Λουκάς Παπαδήμος, πρώην Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, είναι ο απόλυτα έμπιστος άνθρωπος Μέρκελ, Σαρκοζί, Άκερμαν, Γιούνκερ και Όλι Ρεν. Αυτόν ήθελαν από την αρχή και ίσως τελικά αυτόν, αυτοί επέβαλλαν.

Πέρα από όλα αυτά, ο κ. Παπαδήμος είναι ένας ξεχωριστός, εξαιρετικός Έλληνας, διεθνούς ακτινοβολίας... που μπορεί ουσιαστικά να βοηθήσει αυτές τις δύσκολες ώρες την Ελλάδα με το κύρος του, τις γνώσεις του, τις γνωριμίες και διασυνδέσεις τους και κυρίως με τη σοβαρότητά του.

Μετά τα πολιτικά καραγκιοζιλίκια των τελευταίων ημερών – από την περίφημη αναγγελία του δημοψηφίσματος μέχρι σήμερα – ο κ. Παπαδήμος είναι ακριβώς το διαφορετικό, η άλλη πλευρά του φεγγαριού, η φωτεινή πλευρά του.

Και τώρα τι; Τώρα θα αρχίσουν να εξομαλύνονται τα πράγματα, θα μας δώσουν πολύ γρήγορα την 6η δόση, θα σταματήσουν να γελάνε όταν μιλάνε για εμάς (όπως έκανε πριν από λίγες ημέρες στη γερμανική τηλεόραση ο Σόιμπλε) και κυρίως εδώ στην Ελλάδα θα νιώσουμε ότι υπάρχει ένας πρωθυπουργός που δεν πολιτεύεται για να ξαναβγεί, για τα ψηφαλάκια που λένε. Γιατί απλά δεν ενδιαφέρεται να πολιτευτεί ή να κάνει δικό του κόμμα.

Ναι, τώρα ελπίζω παρόλο που ξέρω ότι έχω να κάνω με έναν σκληρό τραπεζίτη, τεχνοκράτη. Τον προτιμώ όμως από τους καραγκιόζηδες της πολιτικής και όλους αυτούς που με άφησαν να με ξευτιλίζουν σαν Έλληνα και σαν χώρα τους τελευταίους μήνες.

Κώστας Χαρδαβέλλας

πηγή: newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad