Συνελήφθη μέλος οργανωμένου κυκλώματος μεταφοράς μεταναστών με προορισμό την Ιταλία μέσω Αστακού - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθη μέλος οργανωμένου κυκλώματος μεταφοράς μεταναστών με προορισμό την Ιταλία μέσω Αστακού

Συνελήφθη μέλος οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης μεταναστών στα διόδια Ελευσίνας, που μετέφερε στον Αστακό 36 αλλοδαπούς, απ' όπου με πλωτό μέσο θα προωθούσαν στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα στα διόδια Ελευσίνας...
από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, συνελήφθη 35χρονος άνδρας και αναζητούνται άλλοι δύο (2) αλλοδαποί, μέλη εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Ειδικότερα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και επιστάμενες έρευνες, εντόπισαν Δ.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο το οποίο ακινητοποίησαν στα διόδια Ελευσίνας.

Μετά από έλεγχο βρέθηκαν στο πίσω μέρος του Φορτηγού στοιβαγμένοι τριάντα έξι (36) αλλοδαποί (25 υπήκοοι Αφγανιστάν, 1 Ιράκ, 1 Πακιστάν, 6 Μαρόκου, 3 Αλγερίας), τους οποίους το κύκλωμα θα μετέφερε σε παράκτια περιοχή στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, από όπου με πλωτό μέσο θα προωθούσαν στην Ιταλία.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο συλληφθείς είναι μέλος οργανωμένου κυκλώματος που δραστηριοποιείται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών σε χώρες της Ε.Ε, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κατασχέθηκαν:

- Ένα Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο.
- Δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad