Τρείς πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

14 Νοεμβρίου 2011

Τρείς πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία

Τρείς νέες πυρκαγιές ξέσπασαν σήμερα σε Παναιτώλιο, Ναύπακτο και Ξηρόμερο, οι οποίες και αντιμετωπίστηκαν από την Πυροσβεστική

Συνεχίζουν οι αγροτοδασικές φωτιές, παρά το τσουχτερό κρύο, αφού τόσο η ανομβρία, όσο και οι ισχυροί άνεμοι, δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες.
Το θετικό είναι πως η εξάπλωση δεν είναι γρήγορη και έτσι στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι πυροσβέστες δρουν έγκαιρα και τις σβήνουν πριν κάψουν μεγαλύτερη έκταση ή προκαλέσουν ζημιές σε περιουσίες.

Η σοβαρότερη από τις σημερινές πυρκαγιές εκδηλώθηκε στην Μακύνεια του δήμου Ναυπακτίας και για την κατάσβεσή της έσπευσαν και επιχείρησαν τέσσερα οχήματα της Π.Υ. Η φωτιά έκαψε περίπου 30 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης.

Άλλη μια φωτιά εκδηλώθηκε σε καλαμιές στα Αμπάρια Παναιτωλίου, όπου επιχείρησαν άνδρες της Π.Υ. Αγρινίου με δυο οχήματα.

Τέλος μια ακόμη φωτιά ξέσπασε στον Πρόδρομο Ξηρομέρου, που κατασβέστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής με ένα όχημα.

πηγή: agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad