Πέντε νεκροί λαθρομετανάστες σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στον Αστακό (βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιανουαρίου 2012

Πέντε νεκροί λαθρομετανάστες σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στον Αστακό (βίντεο)

Τουλάχιστον 5 νεκροί και 34 σοβαρά τραυματίες λαθρομετανάστες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη χθες, περίπου στις 10 το βράδυ, κοντά στο Μαραθιά, στον Αστακό.

Οι λαθρομετανάστες -πιθανότητα αφγανικής καταγωγής- επέβαιναν σε ένα μικρό φορτηγάκι (βούλγαρων διακινητών), που θα τους μετέφερε στην Ηγουμενίτσα από όπου θα διακομίζονταν λαθραία στην Ιταλία.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο χτύπησε στα βράχια και μετά από τούμπες "προσγειώθηκε" στην μέση του οδοστρώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις από τους λαθρομετανάστες που μεταφέρονταν με το φορτηγάκι τραυματίστηκαν θανάσιμα από την πτώση, ένας υπέκυψε στα τραύματά του στο Κέντρο Υγείας Αστακού, ενώ οι υπόλοιποι 34 τραυματίστηκαν, πολλοί από αυτούς σοβαρά.

Διερχόμενοι οδηγοί, αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος, ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο του Αστακού και εν συνεχεία στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Το φορτηγάκι είχε κλαπεί στις 18 του μηνός από την Αττική, ενώ ο οδηγός που μετέφερε τους μετανάστες κατάφερε να διαφύγει με την βοήθεια άλλων διακινητών που βρίσκονταν σε αυτοκίνητο και λειτουργούσαν ως προπομπός.


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad